Gyakran Ismételt Kérdések

eBook International által kiadott eBook és eBookcsomagokra
www.casanovatitkok.com
www.sorozatos-orgazmus.com
www.szexualisfelizgatas.com
www.penisz-titkok.com
www.szex-pozok.com
www.ferficsabitas.com
www.szerelmi-praktikak.com
www.ferfititkok.com
www.puskazas.net

 

 1. Miért jött létre a Gyakran Ismételt Kérdések oldal? tovább >>
 2. Az eBook(csomagot) elektronikus (letölthető, eBook azaz eKönyv), vagy nyomtatott formában kapom meg? tovább >>
 3. Hogyan rendelhetek, hogyan jutnak el hozzám az eBookok, és hogyan tudok fizetni? tovább >>
 4. Bankkártyával tudok e fizetni? tovább >>
 5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok az eBookokhoz? tovább >>
 6. Safe Publisher kérdések, válaszok és jelszó gondok.. tovább >>
 7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy tényleg megkapom-e, amiért fizettem? tovább >>
 8. Tanács kellene, kihez fordulhatok? tovább >>
 9. Kereshetek-e pénzt viszonteladással, és ha igen, hogyan? tovább >>
 10. Esetleges email problémák tovább >>
 11. Egyéb tudnivalók tovább >>

 

 

1. Miért jött létre a Gyakran Ismételt Kérdések oldal?

 

Elsősorban azért, hogy hatékonyan tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre. Másodsorban azért, mert napi 100 levelet kapunk és hiába igyekszünk mindenre választ adni, sokszor az egész napot email-válaszolással töltjük. Mivel maximálisan szeretnénk minden egyes kérdésedre választ adni, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ugyanis ezek teszik ki a kérdések több mint 90%-át.

Ha mégsem találod meg kérdéseidre a választ, írj nekünk, és segítségedre leszünk.

Emailcímünk: segitseg{kukac}ebook-international.net

 

2. Az eBook(csomagot) elektronikus (letölthető, eBook azaz eKönyv), vagy nyomtatott formában kapom meg?

 

Az eBookok elektronikus publikációk, vagyis elektronikus könyvek (eKönyv). Az elektronikus könyvek (eBookok, eKönyvek) *.exe kiterjesztésűek. Ezeknek a megtekintéséhez nincs szükség semmiféle programra. Önnyílóak, azaz automatikusan elindulnak, amint duplán rákattintottak.


Miért választottuk az elektronikus publikációt a hagyományos helyett?

Hagyományos könyvnél az esetleges interaktív bővítések és frissítések (új technikák, élő beszámolók, aktuális cikkek) nem megoldhatók. Nem a papír, hanem az információ az értékes. Az elektronikus publikációk nem statikusak, állandóan bővülnek és fejlődnek. A vételár egyszeri, azaz a jövőbeli összes frissítés (bővítés, új cikkek, ebookok) ingyenes, amik az eBookcsomag adott verziója keretén létrejönnek a továbbiakban.

Az interaktivitás csak elektronikus formában oldható meg.


Mik az eBook előnyei a hagyományos publikációval szemben?

 • Környezetkímélő. Nem kell papírt pazarolni. Lehet, hogy ez elsőre kicsit furcsán hangzik, de az unokáid már komolyan szembesülni fognak a világ környezetvédemi problémáival.
 • Hagyományos nyomtatott formánál lemaradnál a friss információkról.
 • Későbbiekben tervezzük multimédiás elemekkel bővíteni az eBookokat (hang és videóanyag) - ez nyomtatott formában szintén nem oldható meg.
 • Az exkluzív információkkal csak te rendelkezel, és csak annak adod oda, akinek te akarod. Ha illetéktelen felhasználók másolnák a könyveket, azzal nemcsak nekünk okoznának kárt, hanem téged is hátrányos helyzetbe hoznának. Azzal, hogy a kivételes információkat mindenki számára elérhetővé tennék, megfosztanának téged is attól az előnytől, melyet azon kivételes olvasók élvezhetnek, akik az eBookokban leírt információkból profitálnak.
 • Természetesen a könyv feeling, és a papíron való könnyebb olvashatóság miatt adtunk nyomtatási jogot az eBook szoftverben! A legtöbb ebook olvasó szoftver ezt nem engedi meg.
 • Az eBookokhoz bárhonnan, a világ bármely pontjáról hozzáférhetsz.
 • Az eBookok megvásárlásával felkerülsz egy VIP listára is, ahol minden újdonságról értesítünk (bármikor le tudsz íratkozni).


Hogyan jutok hozzá az eBookok frissítéseihez?

A változásokról az eBook olvasó szoftver Frissítés ellenőrzése gombjára kattintva egyszerűen leellenőrizheted, és ha van frissebb verziója az eBooknak, a program automatikusan felajánlja a lehetőséget a letöltésre. A VIP lista körlevél minden frissítésnél küld értesítést. Az új ebookokat értelemszerűen a meglevő licenszkulccsal lehet megnyitni.

 

3. Hogyan rendelhetek, fizethetek, hogyan kapom meg a eBookokat, és mennyit kell rá várnom?

 

Hogyan rendelhetek és fizethetek?

A http://www.ebook-international.net/katalogus_2008/index.html oldalon megtalálod az összes eBook elérési oldalát. Minden oldal végén megtalálod a Rendelés linket, mely elvisz a rendelő oldalra. A megrendelő formon (űrlapon) ki kell töltened az adatokat. A Neved, Email címed, Email címed mégegyszer és a Telefonszámod mezőket kötelező kitölteni. A címed nem kötelező megadni, csak ha postai utánvéttel kéred. Az elektronikus könyvcsomag mezőben a lenyíló füllel ki tudod választani a megrendelni kívánt csomagot.

 

3 féle fizetési eszköz közül választhatsz:

 1. postai utánvét
 2. banki átutalás
 3. postai csekk

 

Ezután kattints rá a "Megrendelem" gombra, kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló levelet minden további adattal és tudnivalóval (visszaigazolás, bankszámlaszám, rendelési tudnivalók stb.)

 


Hogyan jut el hozzám az eBook(csomag)?

1. Ha a banki befizetést választod, a befizetés után 0-3 napra megjelenik a számlánkon az átutalt összeg, és aktiváljuk a hozzáférésed (aktiváláskor a rendszer kiküldi neked az emailt a letöltési hellyel és a licenszkulccsal). Ha siettetni akarod a hozzáférésed, a befizetés napján elküldheted a befizetett szelvény beszkennelt változatát, s akkor azonnal aktiváljuk a rendelésed.

A rendelés aktiválása azt jelenti, hogy egy automatikus emailt fogsz kapni, melyben megtalálod egyéni licenszkulcsod, jelszavad és az eBook szoftver használati útmutatóját.

2. Ha postai csekken fizeted be, akkor el kell küldened a beszkennelt (vagy lefényképezett) csekket, és azután kapod a hozzáférésed.

3. Ha postai utánvéttel kéred, nincs más dolgod, minthogy várd a postást, és átvedd a bélelt borítékot, melynek vételárát a helyszínen fizeted ki a postásnak. A postai utánvét díja 900-1000 Ft (attól függ, mennyi az értéke az eBook csomagnak).


Mennyire diszkrét a csomagolás, ha postai utánvéttel, cd-n kérem?

A csomagolás teljesen diszkrét, egy fehér bélelt borítékban, egy darab jelöletlen cd-t fogsz találni. Sokan kérték a diszkrét postázást, ezért döntöttünk a teljesen jelöletlen cd mellett.

 

4. Bankkártyával tudok e fizetni?

Igen, azonnali letöltési lehetőséggel. Így a világ bármely pontjáról hozzá lehet majd férni az eBookohoz. A bankkártyás tranzakciókat a 2checkout végzi, amely az egyik legrégebbi és legmegbízgatóbb internetes kártyafizetési rendszer. Évente több millió bankkártyás tranzakciót végez a 2co ltd. cég, melynek honlapja: www.2checkout.com .

Mivel túlbonyolított biztonsági rendszerük van, ha nagyon ritkán is, de előfordulhat, hogy nem fogadják el a bankkártyát. Ez esetben a hibajelenségről kérünk, írj egy emailt, a segitseg [kukac] ebook-international.net emailcímünkre.

 

5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok az eBook(csomag)hoz?

 

Ezen információk részletesen le vannak írva a rendelés visszaigazoló emailben, de tekintsük át röviden.

 • Ha a bankszámlára történő befizetést választod, akkor 0-2 nap alatt hozzájutsz a eBook(csomag)hoz. Amint megjelenik a számlánkon az összeg, kimegy egy email a licenszkulcsokkal, mellyel megnyithatod a könyveket. Általában az utalás egy-két nap alatt megjelenik a számlán és aktiváljuk a hozzáférésed a letöltésekhez (azaz egy email értesítőt kapsz a letöltési helyről, és pár percen belül már olvashatod is az eBookokat).
 • Postai utánvéttel 2-7 nap, attól függ, melyik nap rendelsz, általában egy héten kétszer postázunk, kedden és csütörtökön.
 • Postai csekkes befizetésnél, amint elküldted emailben a befizetett szelvény másolatát (scan vagy fénykép).

 

6. Safe Publisher kérdések/válaszok, jelszó gondok

 

Mivel tudom megnyitni az eBookokat?

Az eBookok önnyíló *.exe file-ok. A Safe Publisher eBook olvasó szoftverben tudod olvasni őket. (Ezt a szoftvert nem kell telepíteni.) Rendelés után a könyveket azonnal letöltheted a gépedre, de nem tudsz velük mit kezdeni licenszkulcs nélkül. A megrendelt ebook demo verzióját viszont azonnal meg tudod nézni.

 


Mi a Safe publisher (eBook néző szoftver) rendszerkövetelménye?

A Safe Publisher rendszerkövetelménye: Windows 95, Windows 98, Windows 98 SE, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista. Ezenkívül internet kapcsolat szükséges az eBookok regisztrálásához, és unregisztrálásához (pár perc). Az eBookok olvasásához nem szükséges internet.

 


A Safe Publisher azt az üzenetet adja ki: "Ezzel a licenszkulccsal már regisztrálva van termék" vagy: "Hibás licenszkulcs". Ilyenkor mit tegyek?

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net


Újratelepítettem a gépem és elfelejtettem unregisztrálni, mit tegyek?

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net


Azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nem tud csatlakozni a szerverhez". Mit tegyek?

 • Ellenőrizd le, hogy a Windows tűzfal (firewall) engedi-e a program internetes kapcsolatát.
 • Ellenőrizd le, hogy a böngészőben nincs-e véletlenül bekapcsolva a "work offline" (kapcsolat nélküli munka). Ha be van kapcsolva, kapcsold ki.

 

7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy tényleg megkapom-e, amiért fizettem?

 

A bizalmatlanság nem egy ismeretlen dolog számunkra. Eleinte nem értettük, miért bizalmatlanok az emberek, de a mai világban természetes, hogy meg szeretnénk bizonyosodni egy rendelésünk biztonságáról.

Az eBookok igenis létezőek és a leírtak tényleg hatékonyak. A tartalomért tűzbe tesszük a kezünket. Ha a Gyarkran Ismételt Kérdések válaszai se győznének meg, hát írj nekünk (segitseg {kukac} ebook-international.net), és kérj további felvilágosítást. Mindazonáltal ha lehet, - a rengeteg email miatt, amit nap mint nap kapunk, ha egy mód van rá -, bizalmatlansági indítványokkal tényleg csak a legvégső esetben fordulj hozzánk.

Megszámlálhatatlan emailt kapunk, elégedett olvasóink sikerbeszámolóit. Tervezzük, hogy a honlapokra felteszünk pár beszámolót, olyanokat, melyeknek tulajdonosa engedélyezi beszámolója feltételét (akár anonim módon).

Nemsokára fórumot is szeretnénk indítani, reméljük hasznos lesz, és sokat tanulhatsz mások sikereiből/tapasztalataiból.

 

8. Tanács kellene, kihez fordulhatok?

Rengeteg emailt kapunk tanácsokkal kapcsolatban. Igyekszünk mindent megválaszolni, de mielőtt hosszas emailt írnál, kérlek előbb olvasd át az emailkurzusokat.

Javasloljuk az ingyenes anyagainkat tanulmányozd át, melyek száma az új holnapon meg fog nőni.

Egy kis ízelítő:

http://www.casanovatitkok.com/csabitas_csajozas_titkok.zip

http://www.casanovatitkok.com/egypontos_orgazmus.pdf

http://www.ebook-international.net/tm/?md=archives&show=8

 

9. Kereshetek-e pénzt viszonteladással, és ha igen, hogyan?

 

Igen, ha honlaptulajdonos vagy, többféleképpen is:

 1. Partnerprogram. Regisztráció: eBook International partnerprogram
 2. Ha a legprofibb viszonteladást választod és kérsz mirror oldalt. Ez azt jelenti, hogy nem partnerlinket vagy bannert teszel ki, hanem saját aloldalt kapsz - ami domained aloldalaként sajátod lesz adminisztrációs felülettel együtt. Részletekért írj, subjectben írd oda, hogy "mirror oldal": victor@ebook-international.net

 

10. Email problémák

A szerverünket profi rendszergazda felügyeli, az automatikus hírleveleket és autorespondert (automatikus levélküldés, visszaigazolók, értesítések) pedig egy elsőosztályú programozó kivitelezte.

Mégis előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem érkezík meg az email hozzád, ami tényleg ritka, évente egy-két ilyen eset szokott előfordulni. Ha nem kapnál visszaigazolót, akkor jelezd nekünk a segitseg {kukac} ebook-international.net emailcímen.

 

11. Egyéb tudnivalók

Mivel rengeteg - és csak pozitív - visszajelzést kapunk, bátran állíthatjuk, hogy az eBookjaink igazán jó megoldásokat és segítséget adnak neked - ezért vállaljuk a kérdezés nélküli pénzvisszafizetést minden egyes eBookra és eBookcsomagra.

A tervben lévő videók, hírlevélarchívumok, fórum is mind a ti javatokat fogja szolgálni, ennek a Gyakran Ismételt Kérdések oldalnak is az a célja, hogy a rengeteg ismétlődő kérdés megválaszolása egy oldalon fent legyen, hogy az így felszabadult időnket továbbfejlesztésre szánjuk.

 

Sok sikert kívánunk céljaid megvalósításában,

 

Üdvözlettel:
eBook International csapat

 


Ha további segítségre lenne szükséged, a segitseg{kukac}ebook-international.net emailcímen válaszolunk kérdéseidre.