"CasanovaTitkok e-Magazin"

Élő csajozás oktatás ajándékba:

Az előző eMagazinban ígértem, hogy júl elején még egy akcióval fogunk meglepni. Nos, asszem most tényleg egy hihetetlen dolgot sikerült összehozni:

  1. A CasnanovaTitkok neked, mint eMagazin olvasónak júl. 7-12 ig 7990 ba kerül
  2. Csak az első tíz jelentkezőnek júl 7-12 -ig, egy 22000 forintos élő csajozási tanfolyamot tizedáron (! Igen), azaz 2200 forintért tudunk biztosítani. Nőcsábász kollegáimmal összefogva, pontosabban a Puartos kollegáim jóvoltából most, mindössze 2200 forintért biztosítják a teljes tanfolyamukat az első 10 jelentkezőnek. Érvényes júl 5-10 ig.

További információkért kattints ide >>

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin 7. szám 2006 Július
-------------------------------

Feltetted e már valaha költői kérdést: Ki vagyok Én?

Nagyon bonyolult kérdés nagyon egyszerű válasszal:

Az vagy, aminek mutatod magad.

Gondolkozz el azon is, hogy valóban követed-e álmaidat vagy beletörődtél az életbe?

A nőket vonzzák a szenvedélyes, céltudatos férfiak . Ha figyelmesen megnézzük a női hirdetéseket, a következő szavakra bukkanunk: szenvedélyes, ambiciózus, tudja mit akar és hogyan szerezheti meg, stb. A nőt nem igazán érdekli, mi iránt vagy szenvedélyes, számára az a fontos, hogy valami iránt szenvedélyesen viselkedik a férfi. Ez vonzóvá teszi a férfit. Ősidőktől kezdve így van ez. Te is ilyen férfi vagy? Mi lenne, ha egy olyan identitást választanál magadnak, ami azt sugározná, hogy vezéregyéniség vagy, a nők kiválasztottja, a körülötted levők védelmezője? Bármekkora is ezeknek a sugara, már felsőbb értéket továbbít és figyelmet összpontosít rád.

Önkép

Az önképed megegyezik az identitásoddal? Nagy különbség van a jó öltözet és az identitásodhoz illő öltözet között. Hogy öltözik egy rock-sztár? Hogy öltözik egy kosárlabdajátékos? Te hogyan öltözöl? Milyen identitást mutat? Mi az emberek első benyomása, amikor meglátnak? Lehet, hogy egyesekre nehéz válaszolni, de valójában sosem szabad róluk megfeledkezni. Ez egy állandó folyamat része.

Ravaszkodás

A ravaszkodás nem más, mint figyelemfelkeltő ruhadarabok viselése. Ha így teszel, a nők gyakrabban néznek rád, a férfiak pedig vicces megjegyzéseket tesznek. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb társadalmi nyomás nehezedik rád, mint előtte. A magasabb érték mutatója az, ha az emberek észreveszik, hogy te hozzá vagy szokva ehez a nyomáshoz és közömbös vagy iránta. (Más szóval, az embereknek azt kell látniuk, hogy összhangban vagy az identitásoddal.) Ez az összhang kulcsfontosággú. Egy férfi cilinderben, tollboával a nyakában és két nővel a karján, nevető barátokkal övezve igazi férfinak néz ki. Mindenki észreveszi, a nők súgdolóznak és szeretnének megismerkedni vele. De ugyanez a férfi egyedül a sarokban nem más, mint társadalmi selejt.

Próbálj meg legalább egy figyelemfelkeltő ruhadarabot viselni. A nőknek ez okot ad arra, hogy pozitív vagy negatív megjegyzést tegyenek, hogy beszélgetést kezdeményezzenek és fenntartsanak veled. Például, ha megérzi, hogy a beszélgetés kezd ellaposodni, hirtelen így szól: "Milyen szuper láncod van!" Ez az ő lépése a beszélgetés fenntartására.

Érzelmi lények

A logikus gondolkodás és értelem sokszor eldöntik az akció irányát, de gyakran csak a tettek elemzésére használják utólag. Ez igaz mind a férfiakra mind a nőkre - mi mindannyian az érzelmeink hatása alatt állunk és visszafelé elemezzük a tetteinket. Az érzelmek a nők számára sokkal mélyebb jelentőséggel bírnak, mint a férfiak számára. Ezért náluk az érzelmek hatalommal és állandó motivációval járnak együtt. Valójában, amikor a nő valamit magyaráz, gyakran hozza fel az érzelmeket indoknak.

Ne győzködj

Ne vesződj azzal, hogy megpróbálod őt meggyőzni, vitázni vele vagy bármilyen logikus úton közelíteni hozzá. A logikus gondolkodás nem lehet motivációs tényező, mert amit a nő gondol, hogy szeret vagy mondja, hogy szeret, nem mindig lesz ugyanaz érzelmi vagy szexuális téren.

Hass az érzéseire

A csábító művész az érzékekre hat az értelem helyett. Amikor a megfelelő érzéseket nyújtod számára, a nő ezt pozitívan értelmezi. A nők tudják milyen fogékonyak érzelmi állapotukban. Hogy ezt elkerülje gyakran nem vonják be érzéseiket a beszélgetésbe, amikor nem érzik magukat biztonságban vagy a férfinak nincs megfelelő túlélési és szaporodási értéke. Tehát, ha sikerül a nő érzelmeire hatnod, legyenek azok akár negatív érzelmek, mint például csalódottság vagy féltékenység, elérted, hogy valamilyen választ nyújtson .

Próbálkozz hatni a következő érzelmekre:

  • kiváncsiság,
  • lenyűgözés,
  • félelem,
  • elvesztés,
  • kapcsolódás,
  • felháborodás,
  • megerősítés,
  • elutasítás,
  • humor,
  • szégyenérzet,
  • boldogság,
  • szomorúság, stb.

Minnél több hatás éri, annál ellenállhatatlanabb lesz az élmény számára.

A következő eMagazin tartalma és témái:

  • Társadalmi tudat - hogyan függ össze a csajozással?
  • Megbélyegzés elleni védekezés
  • Vagányság és kitartás - sikereid elérésének céljai
  • Intuíció az elemzés felett
  • Összeférhetőségi ellenőrzés - egy fontos szempont, ha csábítani akarsz

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai: