CasanovaTitkok e-Magazin
1. szám 2005 Október

Kedves Barátom,


Ha jártál fenn a CasanovaTitkok weboldalon, láthattad, hogy teljesen megújultunk. A megújulás nemcsak külsőleg történt, hanem Neked is kedves Barátom sok előnyt és újdonságot hoz. Lássuk sorjában:


1. Havi eMagazin - minden kedves eMail Mesterkurzus jelentkező ingyenesen megkapja. Ha nem szeretnéd kapni, bármikor leiratkozhatsz, minden email alján található leiratkozó linkkel. Sajnos ekkor lemaradsz a friss és aranyat érő infókról.

2. A CasanovaTitkok MesterProgram ver2 - hamarosan megújul. Még jobb, még több, még frissebb.

3. Minden hónapban meglepetésekkel és valamilyen formájú ajándékkal, vagy akcióval várlak.


Az CasanovaTitkok eMagazin első számának tartalmából:

1. Elindítani az automatikus női nemi vágyat... Tovább >>

2. Bemutató - Szexuális Felizgatás - Megújult, kibővült és külön domainre került. Soha nem volt ennyire egyszerű tudatalatt beindítani a nő szexuális vágyát. Tudd meg hogyan... Tovább>>

3. Villámrandi - egy gyors és fájdalommentes módszer az ismerkedésre. Barátom, ha ezt jól csinálod, hamarosan letesztelheted a hálószobaágyad rugóit! Tovább>>

Elindítani az automatikus női nemi vágyat

Annak ellenére, amit látsz a "Sex és New York" sorozatban minden héten, nevezetesen, hogy a nők abszolút másmilyenek, mint a férfiak - azaz minél anonimabb a szex, annál kevésbé élvezetes a számukra - a valóság mást igazol. Nem olyanok, mint Miranda, hogy állandóan új férfiakat keresnek azért, hogy szexuálisan kielégüljenek. A nők legnagyobb része, minél közelebb áll egy bizonyos partnerhez, annál jobban átéli az egész szexuális tapasztalatot.

Pont az ellenkezője, mint amilyen a férfigondolkodás ugye? A férfiaknak rettentően izgató tud lenni, ha egy nővel először szexelnek, vagy ha egyéjszakás kalandjuk van egy teljesen ismeretlen nővel. Sok férfi fantáziál arról is, milyen lenne pornósztárnak lenni és élvezetes szexet átélni több tucat jó nővel, akiket alig ismer - vagy: milyen jó is lenne jó kis gruppenpartyban részt venni... Miért?

Mert ezekben a helyzetekben nincs érzelmi kapcsolódás - sokszor még a nevét se tudják egymásnak a szexpartnerek. A férfinek minél anoninamabb a szex, annál izgatóbb és érdekesebb (nem mindenkinek - a kor előrehaladtával általában veszít ez a hajlam, biológiai ok: a test kevesebb teszoszteront termel, pszichikai okok: családszeretet, elkötelezettség).

Az, hogy a nemek hogyan használják ki a tudásukat egymás romantikus gyengédségeikről teljesen más sztori, most nem erről lesz szó.

A tapasztalt nők tudják, hogyan kell felizgatni a férfiakat, kihasználván a férfi karakter ama részét, hogy abszolút nem kell tudniuk semmit a nőről, aki beindítja a vágyukat. Hogyan? Egyszerűen úgy, hogy az "anonim sex" dolgot erőltetik sokáig és kihívóan - szexisen viselkednek, miközben tartják az emocionális távolságot is. Pl. a sztriptíz táncosnő, az asztaltáncosnő, a kurva. A szexy, ismeretlen nő fő kritériumai, hogy legyen dekoratív, vonzó és csábító.

A férfiak nem tudják mindig eltalálni, hogy hogy keltsenek nemi vágyat a nőknél. Az a szemlélet elterjedt, hogy a női nemi vágy egy misztikus és érthetetlen "szent dolog", ami ritkán mutatkozik be a valós életben - már szinte valamilyenfajta mitológiai erőnek tekintik.

De vajon el lehet-e indítani a nőben a nemi vágyat, bármiféle tettekkel? Erre azt mondom, hogy természetesen, lehet. A nők ugyanúgy fel tudanak szexuálisan izgulni, mint a férfiak, de a reproduktív biológiai különbség miatt, teljesen más agyi tevékenységek által izgul fel egy nő és egy férfi. A férfiakat vizuális ingerek hajtják, amelyek fiatalságot és termékenységet jelentenek neki. A nőket viszont nem érdekli annyira a férfi kora, mert a férfiak majdnem egész életükben termékenyek képesek maradni.

Az, ami tudat alatt leginkább vonzza a női nemet, azok a férfi dominancia és erő jelei.

A nőkben van egy mélyen belevésődött alapösztön, ami arra programozza őket, hogy teljesen át tudják magukat adni egy olyan férfinak, akin érzik, hogy DOMINÁNS FÉRFI (ez a női nem 80-90%-ra jellemző alapvonás). Ezt az érzést nem bírják kontroll alatt tartani, annak ellenére, hogy sok modern és intelligens nőnek sikerül kisebb-nagyobb mértékben kordában tartani vonzalmi tüneteit. De nekik sem megy nem mindig. Szóval mikor egy férfinak sikerül "átsugározni" azokat a jeleket, gesztusokat, tetteket, illetve karizmatikus viselkedési formákat, amelyek azt sugározzák, hogy domináns férfiról van szó, akkor sikerül a nő tudatalattijában felkelteni a vonzalom érzést - vagy azonnal nemi vágyat kelteni benne - annak ellenére, hogy tudatosan akarja-e vagy sem. Talán ezt hívnák köznyelven ösztönnek?

Vannak viszont olyan nők, akik annyira tudatosak és tartózkodóak, hogy nekik a domináns viselkedési formák abszolút nem fognak tetszeni. Lehet, hogy mérgesek lesznek, mert felkeltettél benne olyan érzéseket, amelyeket nem akart volna érezni irántad, mert nincsenek összhangban a racionális gondolkodásával. De mégis, ha egy nő belemegy szexuális kapcsolatba olyan férfival, aki felkeltette benne ezeket az érzelmeket, gondolatokat vagy vágyakozást, akkor a nő fogja azt akarni, hogy az legyen a legforróbb, legélvezetesebb szexuális tapasztalat melyet ő érezhet és megélhet. És ennek legtöbbször tudatában is van.

De ugyanakkor sok nő fél is ettől, mert ha egyszer átengedi magát és kibontakozik, akkor nehéz lesz leállnia és abbahagynia a folyamatos élvezetet. Kockára teszi azt a társadalmi és romantikus esélyét, ami csak néhányszor történhet meg vele az életében. Benne van a bizalmatlanság, hogy megengedheti-e magának azt, hogy túlságosan rászokjon, hozzákötődjön ahhoz a férfihoz, aki őt a mennyekbe viszi. Ennek az alfajnak meg kell tanítani azt, hogyan tanulja meg elfogadni a domináns férfi tetteit és hozzáállását, vagyis azt, hogy képes legyen tartani magában egy emocionális távolságot.

Majdnem mindegyik lánynak, akivel képes vagy különös módon kommunikálni - kapcsolatot létesíteni - különböző trükkökkel (a MesterProgramban rengeteget találsz) el bírod indítani a nemi vágyát, mintha ha ágyúból lőnél ki egy golyót. Amikor fejlődésed és átalakulásod folyamán eléred azt, hogy a vonzalomgerjesztés kepésségeddé válik szerencse helyett, akkor csökken az esélye annak, hogy vissza légy utasítva. Ha sikerül megtanulnod hogyan legyél hasonló mint a domináns férfi, előbb-utóbb azzá válsz. És igazat megvallva, a mostani éned és a domináns férfi éned között nincs is olyan nagy különbség!

Mert ebben a játékban a tenni, azt jelenti - olyannak lenni!

Előfordult veled, hogy megláttál egy nőt és ott helyben megkívántad?

Velem előfordult.

Tegnap is.

Vékony volt, gyönyörű, testhezálló ruhát viselt és bájosan mosolygott. Nagy, zöld szemei voltak és éreztem parfümének az illatát.

Megkívántam. Ellenállhatatlanul. És mivel pontosan tudtam, hogy kell cselekednem, tudtam, MIT kell tenni - amire ha szeretnéd, hamarosan megtanítalak -, pontosan azt tettem.

Így van. Pár percre a találkozásunk után, ott a helyszínen, éreztem az érdeklődést és izgalmat, amit a nő tanúsított irántam.

Minden férfi jól érezné magát, ha vele is hasonló események történnének, bárhol, ahol csak akarja, gondolom te is hasonlóan lennél vele...

Mennyire fenséges érzés lenne, ha tudnád, hogy egy gyönyörű nő érdeklődését és vonzalmát pillanatok alatt be tudod gerjeszteni, mindössze azzal, hogy PONTOSAN tudod mit, és hogyan kell tenned?

El tudod képzelni az erejét ennek az érzésnek, fel tudod fogni mit jelent egy ilyesfajta hatalom birtoklása?

Ha kész vagy akcióba lépni és érezni ezt a fajta fenséges erőt és hatalmat, olvass tovább >>

Villámrandik

Villámrandi - egy gyors és fájdalommentes módszer az ismerkedésre. Ha ezt jól csinálod, hamarosan letesztelheted a hálószobaágyad rugóit!

Mi is az a villámrandi?

Ez egy amerikai ipari találmány, ahol nagyipari mértékkel megy az ismerkedés. 16-50 -en összejönnek egy helyen, minden asztalnál ül egy lány és leül hozzá egy fiú pár perc beszélgetésre (Általában 5-10 percnyi időre). Ezután a fiúk felállnak és átülnek egy másik asztalhoz. Mindenki egyetlen egy másodperc alatt eldöntheti, hogy szimpatikus-e a partnere. Nem kell órákat, napokat töltened ismerkedéssel, chatelned egy nem szimpatix valakivel...

Az ötlet megintcsak (természetesen) az USA-ból indult útra, és rohamosan terjed Európában is. Először elfoglalt üzletemberek számára találták ki, de hamar kiderült, hogy szinte minden korosztály és társadalmi réteg érdeklődik iránta.

Mi lehet ennek az oka?

Elsősorban az időhiány, de rengeteg szociális, pszichológiai és társadalmi indokot is említhetünk: a rohanó világban nagyon kevés időnk marad emberi kapcsolatok kiépítésére.

Egy fontos aspektus, hogy senki nem szereti feleslegesen vesztegetni az idejét olyan emberekre, akiktől az életben többet nem akar semmit. Viszont a 'vakrandik', barátok által összehozott találkozók, közös randevúk más párokkal általában arról szólnak, hogy egy bizonyos időtartamra akarva-akaratlanul össze vagyunk zárva egy illetővel, akiről már az első néhány percben eldöntöttük, hogy szimpatikus-e vagy sem.

Ezeket a malőröket kiküszöbölendő, az amerikaiak kitalálták, hogy összehoznak néhány társat kereső férfit/nőt, leültetik őket egy rövid, kötetlen beszélgetésre, majd mindenki eldönti, hogy kivel szeretne másodszor is találkozni. A dolog a vártnál is jobban működik, hiszen tudják, hogy minden elvárás és kötelezettség nélkül ismerkedhetnek, ha összejön jó, ha nem, akkor jöhet a következő. Lehet, hogy ez először szívtelen és minden romantikát nélkülöző ötletnek hangzik, de hidd el, egyáltalán nem az.

Ha megtanulsz jól bánni a villámrandikkal és találsz magadnak egy szimpatikus villámrandi ügynökséget, hamar társra találhatsz, vagy egyszerűen csak nők szerezhetsz magadnak egy kis kufircolásra :)

A villámrandik előnyei:

- Időtakarékos:
- Ha akarsz, ha nem, megismerkedsz egy csomó nővel (létszámtól függően, általában 8-12vel)
- Kiváló alkalom gyakorlásra
- Olyanokkal találkozol, akik társat keresnek! - célcsoport

Hátrányai:

- Sablonos
- Tudnod kell higgadtan kezelni a visszautasítást. Minden nőnek akkor sem jöhetsz be, ha személyesen Casanova vagy. Ha már egy-kettőnek bejössz, az is siker.

Ha összevetjük a villámrandi előnyeit és hátrányait, hamar kiderül, hogy a villámrandi - ha elfogadjuk a hátrányait, egy kiváló ismerkedési lehetőséget teremt.

Tanácsok:

1. Öltözz szépen, olyan ruhát válassz, amiben jól nézel ki és jól érzed magad benne
2. Legyen a tarsolyodban 10 kérdés és 3 téma.
3. Mosakodj meg borotválkozz és moss fogat előtte
4. Gyakorold és rögzítsd a magabiztosságot
5. Mosolyogj!
6. Szólítsd néven!
7. Használj finom parfümöt, vagy Feromont
8. Vigyél magaddal egy rejtett diktafont, hogy felvehesd a dumáid és elemezd
9. Legyen nálad névjegykártya - ha szimpatikus a beszélgetőpartnered, növeld az esélyeid és nyomd a kezébe - "erre még szükséged lehet" szöveggel és egy nagy, sejtelmes mosollyal! Ha mázlid van, elfogadja és/vagy felhív, emalit ír vagy bármi.

Extra tippek:

- Használd a CasanovaTitkok Nőcsábító Mesterprogram trükkjeit
- Használd a Szexuális Felizgatás nyelvezetét!

Ha egy vagy két csajjal ott helyben megbeszélsz egy új randit, máris haszálhatod a CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgramban tanultakat!

Ne feledd! Bátraké a szerencse!

Villámrandi szervezők linkjei:

https://www.villamrandi.com
https://www.villamrandevu.hu/
https://www.villamrandi.hu/
https://www.webrandi.hu/
https://www.talalkaexpressz.hu/
https://parom.hu/rapidrandi/kinyitlakat/wa/
https://www.villamrandi.gportal.hu
https://gyt.eurodate.hu/
https://www.tarskereso.lap.hu
https://www.startrandi.hu/rapidrandi/
https://parkereso.nlcafe.hu/rapidrandi/
https://www.rapidrandi.com

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:


© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd

www.onlinecsabitas.hu - Csábítás számítógép mellől, chat és társkereső titkok


Leiratkozás: