"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NoCsábítás eMagazin
10 . szám 2007 Júl. 09.


Hogyan csajoztam be a vonaton, mindössze egy piszkos trükköt alkalmazva?

II rész

Egy hete küldem egy emagazint (https://www.ebook-international.net/tm/?md=archives&p=19) , melyben arról írtam, milyen módszerek segítségével csajoztam be egy unalmas vonatúton.

Ott fejeztem be, hogy egy rögtönzött kis bűvészelőadás után rendesen felcsigáztam a csajok érdeklődését.

Amikor csajozom, mindig egy meghatározott sorrendet követek. Mivel nem vagyok egy jóképűnek mondható férfi, ezért nem tudok építeni a megjelenésemre. Ergo a megjelenésem inkább hátrányomra válna mint előnyömre, ha lerohanás taktikákat választanék.

Ennek elkerülése végett szigorúan betartom a következő sorrendet:

1. Figylemfelkeltés

2. Érdeklődésfelkeltés

3. Kíváncsivá tevés

4. Vonzalomkeltés

5. Akció

Az első lépés a figyelemfelkeltés. Ahhoz, hogy bármilyen helyzetben sikeresen kapcsolatba lépj egy csajjal, valamilyen módon fel kell keltened a figyelmét. A figyelemfelkeltésre sok technika van, a vonatbeli becsajozásomnál a bűvésztrükköket vetettem be és a bűvészkedés ismét nagyon hatékony csajozási fegyvernek bizonyult - főleg a kapcsolatteremtés első három fázisában (figyelemfelkeltés - érdeklődésfelkeltés - vonzalomkeltés).

Lényeg, hogy a kapcsolatteremtés fázisa eleinte kínos és nehéz tud lenni. Bűvésztrükkök segítségével, nemcsakhogy érdekessé lehet tenni az ismerkedést, hanem te is azonnal egy érdekes személlyé válsz a csajok szemében. És ha érdekesnek, szórakoztatónak találnak, már jó esélyed van arra, hogy valamiféle vonzalom vagy szikra kialakuljon köztetek.

Maradván a vonatos történetemnél:

Ugye két csaj társaságában voltam és miután elértem, hogy laza és oldott lett a hangulat, nagyon figyeltem a testbeszédüket és viselkedésüket. Az egyiket nagyon lekötötték a trükkök, de amikor érintéseket használtam nála, visszahőkölő reflexet véltem felfedezni, ergo amikor megérintettem a karját, ő elhúzta. A másik lány, viszont nem érezte magát feszélyezve, akkor amikor megérintettem, így egyértleművé vált, hogy őt fogom megkörnyékezni. Az arcának mikrojelzései, mosolya, szemkontakusa is arról árulkodtak, hogy jó eséllyel pályázhatok a bugyijára a kollekciómba :-)

A helyzet úgy diktálta, hogy újabb trükkhez folyamodjak, aminek már egy kis pszichológiai háttere is van. Tudni kell a lányokról, hogy van bennük egy reflex, amit nevezzünk most:

"kurva-fék"

reflexnek.

Mit értek ez alatt?

Egy lány legsötétebb rémálmai teljesülnek akkor, ha valaki lekurvázza őket. Ez persze már elég durva leszólás, de vannak a kurva-fék reflex kiváltó helyzeteknek sokkal kifinomultabb változatai. Pl. ha barátnővel van, akkor tudatalatt ad arra, hogy a barátnője mit szól róla, mit szól a "pasi"-ról, illetve nem fogja-e elmondani valakinek stb. Egyszóval még ha nincs is róla tudomása, zavarja a barátnője jelenléte abban, hogy teljesen szabad önmaga lehessen. Lehet, hogy már elkezdted felébreszteni benne a vonzalmat, de mivel nincs egyedül, ezért a társadalmi normáknak (jelen esetben a barátnő jelenléte a mérvadó) meglelően kell viselkednie.

Ezért mindenféle nyilvánvaló közeledésre távolságtartással fog reagálni. És ha egyszer rosszul reagál rád, onnantól nagyon nehéz kihúzni a helyzetet. Ez tehát a "kurva-fék" reflex.

Ahhoz, hogy elkerüld a KF reflexet, el kell szeparáld a csajt. Ha egyedül van veled, nem kell félnie attól, hogy bármi is történjen, megtudja valaki az ő környezetéből (kivéve ha ő nem akarja). Ergo nem nehezedik rá semmiféle nyomás, társadalmi norma, szabadabban elengedheti magát és szabadabban felszínre hozza a vágyait.

A vonatban tiszbávan voltam vele, hogyha nem szeparálom a csajt, akkor a barátnője miatt, max telefonszámcserét húzhatok ki...

De nem a telefonszáma érdekelt, hanem a bugyija tartalma :-)

Ezért úgy döntöttem, hogy mindenáron kihívom beszélgetni. Nevén szólítva (nevezzük most Petrának, a barátnőjét pedig Áginak) forudltam hozzá:

Petra, ha jó kislány leszel (pimasz és vicces stílusban, ami az oldott hangulatban már jól ment), lehet elárulom neked az egyik trükköm és az lesz a feladatod, hogy gyakorold Ágin... Mindkét csaj nézett, váratlanul érte őket, de egy kis rábeszélő szöveggel elértem, hogy Petra jöjjön ki velem. Áginak ez sértően hangzott, de szerencsére a duzzogás helyett a szunyát választotta. Petra kijött a folyosóra, így

Sikerült elszeparálnom!

A történetem befejezését pár nap múlva megírom, vagyis azt, hogyan fejeztem be a történetet, illetve hogyan ejtettem meg az első csókot még ott a vonatban. A történet még nem ért véget, mert a csajnak még nem tudtam begyűjteni a bugyiját a kollekciómban, de dolgozom rajta keményen :-)))

Csajozz, mert becsajozni jó dolog ám! :-)

Nicholas Victor
www.casanovatitkok.com

 

 

Nyári Akció
PRO csomag extra kedvezménnyel és extrákkal:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

www.casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók