"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NoCsábítás eMagazin
12 . szám 2007 Júl. 24.


Hogyan csajoztam be a vonaton, - töredelmesen bevallva - hogy végülis nem egy, hanem több piszkos kis trükköt is alkalmaztam...

III rész

Ime a III része egy tanulságos történetnek, melynek első két részét itt megtalálod az archívumban:

1 rész: https://www.ebook-international.net/tm/?md=archives&p=19

2. rész: https://www.ebook-international.net/tm/?md=archives&p=20

A történet arról szól, milyen gyakorlati módszerek segítségével csajoztam be egy unalmas vonatúton. A második rész végén ott fejeztem be, hogyan sikerült a csajt elszeparálnom a barátnőjétől, hogy elkezdjem az igazi csábítási folyamatot...

.............


Mitán kimentünk a folyosóra, rágyújtottunk és elkezdtünk csevegni. Ez amolyan üres csevegés volt, mely folyamán igyekeztem fenntartani érdeklődését. Mivel már laza és oldott volt a hangulat, ezért pimasz és vicces stílusban (CasnovaTitkok I ben részletesen leírva) folytattam, majd amikor már egyértelműen láttam az érdeklődését, a "Lerohanás Hadmuvelet" -et választottam (ezt a technikát részeletesen a következő eMagazinban írom le). A lényeg, hogy megkérdeztem tőle, hogy szimpi vagyok-e neki. Mivel habozó, de szégyenlősen igenlő választ kaptam, ezért bátran és magabiztosan folytattam (legtöbben ennél a pontnál szúrják el).

Következett a "te is szipmi vagy" szöveg (tényleg szipmi volt), majd a "remélem nem veszed zokon az őszinteséget" (ezt csak akkor mondd, ha tényleg őszintén gondoltad :) ). Majd rákérdeztem, hogy folytathatom-e őszintén? (magabiztos voltam, lassan érthetően és mély tónusban beszéltem, sejtelmes mosollyal és mélyen a szemébe néztem - ha hasonló helyzetbe kerülsz, te is így viselkedj).

A "Folytathatom-e őszintén" mondat azért volt fontos (kommunikációs pszichológiai trükk), hogy ő legyen az, aki akarja a folytatást, ugyanis akkor teljesen más pozícióból indítasz.

Most jön a lényeg:

Pár mondatban összefoglaltam azt, hogy ha nem mondanám el neki azt, amit el fogok, akkor lehet hogy lemaradunk egy olyan dologról, ami csodálatos lehet mindkettőnknek (kicsit nyakatekert, ugye? :) ). Azt is ecseteltem, hogy a legszebbek a váratlan szimpátiák! Majd láttam, hogy egyetért, amire közelebb fordultam hozzá és azonnal belevágtam a "Fül vagy nyak" csóktatktikába (CasanovaTitkok I részében, a csóktaktikákban részetesen leírva). A villámtaktika be is jött , sikerült megcsókolnom a csajt (itt szúrják el legtöbben, ezért jók a csóktaktikák). Igaz utána elvonta a fejét, de akkor már megvolt a pszichológiai előny. Mindjárt utána vigyorogva ezt mondtam neki:

- Hát erre ugye nem számítottál? (+nagy mosoly)

- Hát nem...

Itt tovább pendítettem a dolgot, bevetettem az "Az élet legszebb dolgai ingyen vannak..." csóktaktikát (CasanovaTitkok I részében, a csóktaktikákban részetesen leírva) és villámgyorsan lekaptam megint. Ekkor már én húztam el magam és nyert játszmám volt.

A csaj teljesen le volt nyűgözve, én pedig büszke voltam magamban a produkciómra és tudásomra. A harmadik csókért már a csaj közelített!

Az ilyen pillanatokért érdemes élni !!!

Csajozz te is ügyesen, mert becsajozni jó dolog ám! :-)

Nicholas Victor
www.casanovatitkok.com

 

 

 

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

www.casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók