"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NoCsábítás eMagazin
15 . szám 2007 Nov. 14.



Hogyan kell majmot fogni?

Mielőtt lesokkolnál, nem a majmokról lesz szó :), hanem egy horog technikáról, vagyis egy olyan csaliról, amire ha ráharap a nő, akkor könnyen behálózhatod ...

Készülvén a CasanovaTitkok 2008 -as változatára, elég sokat csábítási irodalmat olvasok és néha gyakorlom is a különféle technikákat. Így nemrég egy cikket olvasva bekattant a majmok és nők közötti hihetetlen párhuzam (bocs lányok) … :-))

De mielőtt kifejteném a csajozási technikát, előtte lássuk, hogyan is kell majmot fogni és mi a párhuzam a majom és a nőpalizás között :) …

Egy indiai ismerősöm mesélte, hogy majmot fogni szinte lehetetlen. Bizalmatlan, félénk, ugrál, karmol, harap… akárcsak egy nő :)

Mégis, aki ért hozzá, az könnyen kelepcébe csalhat egy majmot …

Ha majmot akarsz fogni, akkor jó csapdát kell állítanod és egy jó csalit kell alkalmaznod a majom odavonzásához.. Legjobb, ha mandarint és egy kókuszdiót alkalmazol. A kókuszdiót jó erősen oda kell rögzíteni valamihez, egy kis lyukat vágni rajta, kiüríteni a közepét és a kis lyukon keresztül és beletenni egy akkora mandarint, mint amekkora a lyuk. Ekkor már csak várni kell… A majom kiszagolja és odasettenkedik. Eleinte bizalmatlan, ezért kerülgeti, szaglássza és bökdösi a kókuszdiót. Ha rájött, hogy nincs veszély, benyúl a kis lyukon keresztül (akkora a lyuk, hogy épphogy be tudja tuszkolni a kezét). Miután benyúlt, megfogja a mandarint és megpróbálja kivenni. Viszont ahogy megmarkolta a mandarint, úgy már nem fog kiférni a keze, mivel a mandarint markolva nagyobb lesz a keze. Mivel a majom annyira öntelt, hogy a zsákmányát a világért sem fogja elengedni, ezért még ha jönnek is érte, nem törődik a veszéllyel, mivel a zsákmánya rabbá tette. A mandarint semmi áron sem fogja elengedni, így nem tudja kivenni a kezét és nem tud elmenekülni.

Ha rájön, hogy rabul ejtetted, nem fog ellenkezni, sőt onnantól kezdve napok alatt meg lehet szelídíteni és ha jól csinálod, a majom olyan hűséges lesz hozzád, hogy le sem lehet vakarni, sőt más majmokra féltékeny lesz, ha a közeledbe mennek.


A sztory kísértetiesen hasonlít egy csábítási folyamatra…

Node nézzük csak, hogyan állíthatsz olyan kelepcét a nőnek, hogy megfogja a narancsod és el se akarja engedni :)

A lényeg az, hogy legyen egy megfelelő csalid, amivel bepalizod. Ugyanúgy ahogy a majmoknál, ha kelepcét állítasz, akkor nem is kell erőlködnöd, a csajok maguktól kiszagolnak. Most csinálom a CasanovaTitkok 2008 -at, (ami egy decemberi meglepetés lesz) és ahogy kutatok, úgy tesztelek újabb és újabb elméleteket. A csali lehet egy varázsszó is, de konkét csali tehnikák is vannak, nézzünk két példát, hogyan is néz ki egy csali a valóságban:


1. példa

Tegyük fel, hogy beregisztrálsz valamilyen randivonalra. Ha körülnézel az adatlapok között, mindenféle marhaságot fogsz találni a „rövid leírás rólam” mezőben (a legtöbb randivonalon van ilyen) és a hosszú bemutatkozással ellentétben, ez max. egy sor lehet és ez a szöveg lesz az, ami keresésnél megjelenik a képed mellett.

Ha egy csaj rákeres pl. a 20-22 éves 170-180 magas férfira, aki kapcsolatot keres, akkor jópárszáz vagy jópár ezer találatot kap.

Mi a közös ezekeben? Az, hogy 90% -a tucatember, semmi különleges. Se a rövid bemutatkozása, se a képe nem különleges. Viszont ha Te már az elején kitűnsz a sorból és egy jó fotót teszel ki magadról, akkor félig nyert ügyed van! (erről részletesebben a készülő Internetes Becsajozás könyvemben írok).

Szövegpélda (ezt alkalmaztam is egyszer és nagyon jól bevált)

Vajon 10 lányból 9 mért pont az én adatlapomat nézi meg??! :)

Egy ilyen szöveggel valószínűleg iszonyatosan jó statisztikát érsz el! Miért? Mert nem hétköznapi, kicsit sokkoló, de ami a lényeg: kíváncsiságot gerjeszt! (ezért ideális csalinak is)

A tucatbemutatkozások baromira nem hatásosak.

Pár valós, társkeresőkből vett lúzer példa:

„Pista vagyok Szentendréről”

„Érzéki srác keres egy lányt”

„Jó csajok jelentkezzetek”

„János vagyok és okos lányokkal ismerkednék”

„Horváth J. a nevem, egyetemista vagyok”

„Kalandra keresek lányokat”

Elvesznek a szürke tömegben és hidd el, hogy a lányok képesek órákig böngészni egy jó adatlap után. Ha Te leszel az, aki megfogod őket már a listázásnál egy jó fotóval és egy csalival (mint pl: vajon 10 lányból 9 mért pont az én adatlapomat nézi meg??! :) ) garantáltan 10x annyian nézik majd meg az adatlapod, mint normál esetben. Utána már csak az adatlapod fogja eldönteni, hogy 100 nőből 5 vagy 50 ír –e neked. Erre nagyon profi utasítást fogok neked adni az Internetes Becsajozásban, amit gőzerővel készítek.


2. példa

Ha beszélgetésben akarsz csalit adni, akkor a következő módszer nálam be szokott válni..

Te: Szia, észrevettem rajtad valami érdekeset (pimasz mosoly és kussolás)

Csaj: Mit?

Te: Nem fogod elhinni

Csaj: De mit

Te: Azta… hát ez nagyon vicces

Csaj: De miiii??? (itt már kezdi érdelni)

Te: Nézz csak rám (itt megint pimasz mosoly, nevetés majd csend)

Csaj: Mi azz… mi vannn?? (itt már kezdenek zavarba jönni)

Te: Sosem mondták még?

Csaj: De miitt???

Te: Háát… (nevetsz) ilyet még komolyan nem láttam!

Csaj: Mondd már el!

Te: (közelebb lépsz, a szemébe nézel, megérinted) Hát… de tudod mit! Ez nagyon aranyos, tényleg aranyos (visszalépsz)!!

Csaj: (itt már totál bekapta a horgot) Mivann? Mit látsz? Mondd már el.

Te: Hát biztos?

Csaj: Igen!

Te: De egészen biztos?Nem vagy sértődékeny? (nevetsz, megérinted)

Csaj: Nem, mondd már!

Te: (nézel rá, méricskéled) hallod.. ez akár a szexepiled is lehetne (pimasz nevetés)

Csaj: de MIIIII??? (itt már teljesen lenyelte a horgot)

Te: Pimasz és viccesen: Hát miközben zavarban vagy, mozog az orrod!! (majd megbököd az orrát és nevetsz)

Csaj: (totál zavarba jön) mii?? Jaa? Nneee.

Te: Senki se mondta még? Naa azért nem kell elpirulnod… Mondtam, hogy a szexepiled is lehete akár! (mosoly, pimasz és vicces jellem, laza testtartás, megint megérinted)

Csaj: Te most viccelsz?


Ezután fogd meg a kezéd és mint egy kislányt vonszold el egy tükörhöz, vagy bármihez, ami tükröződik és innen már nem írom le a folytatást...

A lényeg az, hogy szinte mindenkinek mozog az orra ha zavarba jön vagy ha fintorog, ez természetes arcmimika. Ha rájátszol, akkor még a nem mozgó orról is meg lehet győzni valakit, hogy mozog neki.

Ha ezt sikerült veled beetetned, akkor megvan az érdeklődésének felkeltése, ugyanis zavarba hoztad, miközben laza és játékos voltál. Ezáltal dominanciát szereztél felette és ez egy nagyon jó tudatalatti játék a vonzalom kialakításához. Ugyanúgy megfogod, mint a majmot, aki nem tudja kihúzni a kezét a kókuszdióból, mert nem gondolkodik azon, hogy valójában ez a csapda…

Sok sikert kívánok ezúttal nem majomfogásoz, hanem a csaj horogra akasztásához!

Üdv:
Nicholas Victor

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról (végleges és visszafordíthatatlan):

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.net - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók