"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin
5. szám 2006 Április

Tartalom:

1. Ingyen Szex?

2. Sorozatos Orgazmus

3. Karizma 7 eleme - 5. elem Titokzatosság

4. Karizma 7 eleme - 6 elem Diplomácia

1. Ingyen szex..

Felkeltette az érdeklődésed? Gondolom :)

Nos egy jóbarátom elkészített egy hiper brutál übercool weboldalt, amire gondolom kíváncsi leszel. A nevezetes weboldal a www.ingyen-szex.net és mindenkinek figyelmébe ajánlom, aki ingyenes és minőségi tartalmat szeretne. Hogy miért írtam be az eMagazinba? Két ok miatt: egyrészt a tulaj kollega napok óta rágja a fülem:), másrészt viszont olyan gyönyörű lányok sorozatai találhatóak, hogy szinte kedvet ad a csajozársa és motivál arra, hogy felkészülj a nyári csajozós szezonra:). Tehát mégegyszer a weboldal címe: www.ingyen-szex.net

2. Sorozatos Orgazmus?

Régen ígértem, hogy elkészül egy mű, mely segítségével nemcsakhogy legendás szeretővé válhatsz, hanem ha híre megy szexuális tudományodnak, sok nő lesz kíváncsi teljesítményedre az ágyban.

Most nem írok többet róla, ha kíváncsi vagy, a www.sorozatos-orgazmus/orgazmus weboldalon bővebbi infókat találhatsz. A következő eMagazinban bővebben írok mind a Sorozatos Orgazmus és a Tökéletes Szerető titkairól.

Az utóbbi két hónapban a Sorozatos Orgazmuson munkálkodtam, az eMagazin ezért késett egy hónapot :) Viszont most fellélegezhetek, úgyhogy két hét múlva megint jelentkezem az eMagazinnal.

Most pedig folytatom a Karizma 7 elemének befejező előtti részét, amit elkezdem az előző két eMagazinban.

Üdvözlettel:
Nicholas Victor

A KARIZMA HÉT ELEME - harmadk rész

Ötödik elem: TITOKZATOSSÁG

Titokzatosság: a cselekvés módja, amit kielégítően nem lehet elmagyarázni

A napi taposómalom és a hétköznapok változatlansága egyre inkább kiemeli a titokzatos dolgoknak szánt figyelmet. Különösen, amikor a mai randikról/kapcsolatokról beszélünk. Sok nő automatikusan kategorizálja a férfiakat, például:

. kevés az önkontrolljuk,

. balfékek,

. akik nem kapják meg amit akarnak,

. egoisták (önimádók),

. machók,

. agresszívek,

. unalmasak,

. viccesek,

. érzékiek,

. jól néznek ki,

. stb.

Tehát tegyél meg mindent, hogy távol tartsd magad ettől a "tipikus srácok" sablontól és ezt legkönnyebben úgy teheted, hogy a titokzatosság látszatát kelted.

A titokzatosság vonzereje a következőképpen magyarázható: kihívja magára a megfigyelés folyamatosságát (az emberek kíváncsi állatok), felizgatja a nők fantáziáját és becsapja őket azzal, hogy rejtegetsz valami izgalmasat.

A randikon, ha valódi a vonzerőd, a csaj fog rádragadni. A nők kiválóan tudnak olvasni a viselkedésedből, megjelenésedből és magatartásodból. Ha azon ritka fajta férfi vagy, akiket üldöznek a nők - azaz valódi vonzerővel rendelkezel - akkor a tudatalattijukban te leszel álmaik pasija (Mr. ÁlomFérfi - a legtöbb nő viszont soha nem találkozik álmai férfiújával). Az ilyen típusú férfiak tudják a nők fantáziáját igazán felborzolni. És a fantázia gyújtja lángra a vonzerőt.

Elérkeztünk az egyik kulcsponthoz: Fantázia . Ez az, amiért a titokzatosság hatalmas eleme a karizmának. Casanova egyik titka is ez volt - a nők, akik hallottak a képességeiről, csodálkoztak azon, hogyan tud ennyire sikeres lenni a romantikában. Lángra lobbant a fantáziájuk, és úgy érezték, ki kell deríteniük ezt a titkot. Sokan azt mondják, hogy Casanovának emberfeletti tapasztalata volt a csábításban, ami rengeteg nőhöz juttatta - de a csábításnak mellékes jelentősége volt ebben az esetben. Ő soha nem akart találkozni ezekkel a nőkkel, mégis megkapta őket. A népszerűség egy közös eredménye a karizmának. Ebben az esetben Casanovát ez tette ismertté - természetesen találkozásokkor a stílusa, karizmája és személyisége is lenyűgözte a nőket - azaz teljesítette elvárásaikat - különben nem ment volna híre. Viszont a mennyiséget a hírnevével szerezte, ami a valójában tucatnyi nő fantáziáját indította be.

Ha jó a megjelenésed, magatartásod, tudsz viselkedni és stílusos vagy, akkor a nők fel fognak rád figyelni és elgondolkodnak rajta, hogy mitől lehetsz ennyire kimagasló? Miért tűnsz annyira magabiztosnak? Felteszik a kérdést: Nagyon sikeres embernek tűnik... Vajon milyen lehet? Milyen lehet a magánéletben?

A titokzatosság kulcsa: Hogyan legyünk rejtélyesek?

  • Soha ne tárd ki teljesen, hogy mivel foglalkozol, miket csinálsz. Soha ne áruld el teljesen terveid, szándékaid (erről lesz még szó párszor).
  • Ne terítsd ki az összes lapod. Maradjanak homályos dolgaid is.
  • Legyél ravaszul kiszámíthatatlan. Figyelj oda az apró dolgokra: Ha esti buliban vagy, időről időre változtass italt; ne járj rendszeresen ugyanabba a klubba; mindig változtass kicsit a külsődön. Pl. növessz kecskeszakállat néhány napig; telefonhívás után ne térj vissza rögtön - térj vissza rögtön, telefonhívás után; készíts tervet és érj oda idő előtt - következő alkalommal pedig késs pár percet, mivel egy "nagyon fontos ügyet" el kellett intézz; stb. Vigyázz a kiszámíthatatlanság kétélű penge, ne jelentsen szétszórtságot és megbízhatatlanságot.
  • Azt a benyomást, hogy fontos ember vagy, úgy kelted, hogy keveset beszélsz, de annak amit mondasz, súlya és értéke van . Csak a legfontosabbakat mondd el, ami elég ahhoz, hogy gördülékenyen follyon a társalgás (ez nem mindenkinél működik, a beszédes, nagy humorú embereknek fordítottja áll jól). Ne árulj el sok információ magadról, ehelyett vedd rá a nőt, hogy ő áruljon el dolgokat magáról. Ezt úgy csináld, hogy ne tűnj tolakodóan kíváncsinak, ne tanúsíts erőlködötten nagy érdeklődést (inkább spontán érdeklődést, ha valami nem érdekel, de nagyon úgy teszel, hogy mégis érdekel, könnyen leríhat rólad) - légy figyelmes hallgató, néha mosolyogj, alkalomadtán bólogass. vagy helyeselj (és sajátítsd el a "beszéltetés technikáit"). Ha viszont tolakodóan kíváncsi vagy, azt az érzetet keltheted, hogy nincs elég önkontrollod, ami a karizma hiányosságára utal. A célravezető társalgásnak véletlenszerűnek kell hatnia, és érdekesnek kell lennie. A kulcs a spontán beszélgetés látszata.
  • A vonzalomkeltés trükkje pedig az, hogy a nőtársalgó úgy érezze, akkor kezded igazán érdekelni, amikor valamilyen módon megpróbál jó benyomást kelteni benned (tipikus alá-fölé rendelt viszony keltése, amiről lesz még szó). El kell érned, hogy ő "adja el magát" a szavain és személyiségén keresztül (persze fordított eset is lehet, amikor te nyűgözöd le, erről később lesz szó, most a karizmád fejlesztése szempontjából gondolkozunk). Ha jól "cselezted" a társalgást, az a benyomása lesz rólad, hogy nagyon jó veled beszélgetni - ezután rájön, hogy keveset tud rólad. A fantáziája lángra lobban és visszatér hozzád beszélgetni. Ez a hozzáállás főleg az iskolázott, intelligensebb és beszédesebb nőknél célszerű alkalmazni, de figyelni kell a nő személyiség jellemzőit is ( Kitárulkozó, Visszahúzódó, Akadékoskodó, Érzéki).

Visszatérve a titokzatossághoz: a titokzatosság fokozza a megjelenésed; azt teszi, hogy mindenki téged figyel és várja mi lesz a következő cselekvésed. A titokzatosság érdekes elem, mert szorosan hozzátartozik és beleolvad a karizmába és az elcsábítás folyamatába is. Tehát tedd naprakésszé a titokzatosságot magadnak. Gyakorold minden nap, bárkivel, akivel kapcsolatba lépsz. Azután vonulj vissza, és figyeld a következményeket. Felkelted a figyelmedet az emberekben, így egyre inkább rád fognak figyelni, ha körülöttük vagy.

A titokzatosság nem követeli meg, hogy erős és szép legyél. Ha beépíted a mindennapi viselkedésedbe, sokkal több ennél, mert lángra lobbantja a fantáziát és felhívja rád a figyelmet. Tény, hogy a legtöbb ember nem nagy figyelmet kelt a szavaival és a kinézetével. Ezek az emberek teljesen kiszámíthatók. Azzal, hogy néhány dolgot magunkban tartunk és szándékosan homályosak maradunk, megteremtjük a titokzatosság légkörét. Az emberek körülötted erre a kisugárzásodra fognak figyelni, azzal, hogy folyamatosan próbálják leolvasni rólad. A fantáziálás hatalmas tűz - befedi magát a titokzatosságba, és szinte mindig lángra lobbantja az érdeklődést.

Hatodik elem: DIPLOMÁCIA

Diplomácia: Az emberekkel való kommunikáció sikeres kezelésének készsége, vagyis a kifinomult befolyásolás művészete

A diplomácia társasági jártasságban a főlényt fejezi ki . A karizma művészetében ez a készség kifejezett előnyökhöz juttathat. Ez egy olyan képesség amivel: bárhol, bárkivel és bármiről el tudsz beszélgetni, a beszélgetőtárssal egy hullámhosszra kerülve. Tudnod kell megváltoztatni a beszéded stílusát és módját, hogy alkalmas legyél mindenkivel, minden helyzetben társalogni. Ez nem hazugság, hanem színészkedés. A karizmára jellemző a színészkedés, ami egy megtanulható folyamat. Kaméleon szerepet kell öltened, a színeid folyamatosan változtatni, hogy alkalmazkodj a társasági atmoszférához, ami épp körülvesz. A politikában a diplomata egy kormánynak a küldöttje, akinek a feladata, hogy fenntartsa és jobbá tegye a viszonyt más kormány vezetőivel. Habár belül megvetheti a másik kormányt és ennek embereit, de ezt soha nem mutatja ki. Helyette tiszteletet mutat, és becsüli a szokásaikat azért, hogy elfogadják. Óvatos, soha sem sérti meg őket, mégis elvárja a tiszteletüket, és vigyáz arra, hogy ne nézzék seggnyalónak. A diplomácia művészet - van aki egy életen át tanulja, de néhány alapelvet könnyű elsajátítani.


Diplomácia: Az igazán hatékony társadalmi jártasság titkai

  • Soha ne viccelődj mások megjelenésén, vagy illatán, általában ez a két legérzékenyebb terület.
  • Finoman dicsérj és bókolj. Keress néhány olyan tulajdonságot a nőben, amiben kitűnik. Lehet valami a személyiségéből, vagy egyszerűen dicsérd a szemceruzáját. Ha megfelelően bókolsz neki és ezzel elnyered figyelmét, tudatalatt felhívod a figyelmét, hogy ő is bókoljon neked (még akkor is, ha ezt nem mondja). A bókolási képesség őszinte kifejezése ritka adottság, és rendszerint ezt nagyra értékelik (lásd: bókolás szabályai ).

Tartsd be a szavad. A szavaid tükrözzék a cselekedeteid.

Meg kell tanulnod mások helyében lépni, és úgy figyelni önmagad, ahogy mások látnak. Seggnyaló vagy? Képmutató? Túl komoly? Röhejes? Reménytelen vagy ahhoz, hogy udvariasnak tűnj? Ha figyelsz arra, hogy a szavaid és a cselekedeteid összhangban legyenek, ezernyi hibát és botlást fogsz elkerülni.

Gyakorold a szerénységet. A tehetséged felszínre hozása kifejezetten előnyös, viszont ha nem vagy elég körültekintő, könnyen áteshetsz a ló másik felére és hivalkodásba, hencegésbe torkollhatnak tetteid. Ez pedig már visszafelé sül el.

Légy ura érzéseidnek. Úgy, ahogy a színészek, meg kell tanulnod parancsra sírni, vagy kacagni, helyzettől függően. Sokszor el kell tudnod rejteni haragodat vagy csalódottságodat - elégedettséget, egyetértést kell álcáznod. Ugyanígy sokszor palástolnod kell minden izgatottságod, idegeskedésed. Ha már kissé ideges vagy, rejtsd el azzal, hogy a magabiztosságra összpontosítasz (ez sokszor nagyon nehéz és sok tapasztalatot igényel, úgyhogy időben kezdd el gyakorolni). Nézz a hallgató szemébe, érthetően és megfontoltan beszélj (soha ne motyogj, és ne dadogj), ha kell, erőltess egy őszintének látszó mosolyt. Igen, a diplomatikusság néha nehéz tud lenni.

Tanulj meg érzékeny lenni másokkal, figyelj oda a mondanivalójukra. Próbáld elérni, hogy az emberek nagyszerűen érezzék magukat melletted (de ravaszul tedd, mintha nem terv szerint csinálnád - emlékezz a titokzatosságra, hagy lepődjenek meg).

Ezek mind társadalmi jártasságok, amiket a szüleid valószínűleg sose taníthattak meg neked. Ezen képességek mind a karizmáról, sármról vagy vonzerőről szólnak. Gondolkozz el ezen - mindenki szereti a sármos, őszinte embereket. Azokat, akik óvatosak, soha nem sértenek meg senkit, nem erőszakoskodnak, mindig érzékenyek más emberekkel szemben, és soha nem érzik kellemetlenül magukat társaságban.

Végül a diplomácia egyik következménye, amit sok diplomata figyelmen kívül hagy: a szavaknak és a cselekedeteknek következményei lesznek.

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a nőt, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nők

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók