"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin 6. szám 2006 Április

Tartalom:

1. 8000 Forint értékű ajándék?!!

2. 2006 os fesztivállista

3. Amiért az agyad idegessé tesz...

8000 forint értékű ajándék?!

Kedves ,

Jön a nyár, vetkőznek a csajok, jönnek a fesztiválok és mindenhol jobbnál jobb muffok teregetik idomaikat

Csajozz be bombabiztosan, ezért összeállítottam egy speciális megoldást:

Részletes infók itt >>

2006 os fesztivállista

A teljes lista, dátummal, weboldallal, helyszínekkel, árakkal letölthető innen >>

A letöltött excel file a következő feszitiválok alapadatait tartalmazza:

Fesztergom
Vekeri
Rockmaraton
Volt
IV alhana tábor
Hanyi Parti
Rockmaraton
Rockmaraton
Hegyalja
Zentai Nyári Játékok
Bálványos - nyári Szabadegyetem és tábor
Efott
Félsziget
Kotta
Wanted
Magyar Sziget
Mindszenti Rockfesztivál
Sziget
Bparade

A teljes lista, dátummal, weboldallal, helyszínekkel, árakkal letölthető innen >>

Amiért az agyad idegessé tesz

Had osszam meg veled annak a titkát, ahogyan az összes férfi agya - a TIED is beleértve - működik, amikor egy nőhöz közelednek.

Megkérdezted már magadtól, MIÉRT leszel ideges amikor csajokhoz közeledsz? Ha naponta 5-6 nővel "beszélnél" minden nap, és ha nem volnál olyan félénk a lányokkal kapcsolatban, a szerelmi és a szexuális életed is kitörne. Szóval miért is kéne igazából, hogy ideges légy - úgy látszik az agyad, mégsem azt teszi, ami a legjobb számodra, ugye?

Végy engem példának. Szabály szerint, bármelyik nőhöz oda tudok menni, bárhol és bármikor. Még ha el is rontom az egyiket, akkor sem riadok meg a következőtől.

Akárhogy is, múlt héten egyik lány ismerősöm szülinapi buliján voltam. Minden felé csak szingli-csajok voltak. De ha látok egy lányt, aki igazán tetszik, és közeledni próbálok feléje, megszólal egy hang a fejemben: "Na, és mi van akkor, ha elrontod: lehet, hogy nem is kéne ezt tenned - légy óvatos!"

Nem tudtam kiűzni a fejemből ezt a gondolatot, és otthagytam a bulit egy óra múlva, de csak azért, mert már totál felstresszeltem magam. Szóval, hogy lehet az, hogy amikor az utcán szólítok meg egy lányt, lényegtelen hogy mit mond, tudom, hogy soha többé nem fogom látni, mégis a lányismerősöm buliján meg nyugtalan vagyok?

A válasz az emberek kifejtésében rejlik. A történelemben, időtlen időkön keresztül a nők és a férfiak egy közösségben éltek: vadásztak és halásztak, kis közösségükben nem biztos, hogy többen voltak, mint 100 fő. Ha akkor másztál volna rá BÁRMELYIK nőre - és ő visszautasított - MINDENKI tudott róla és ekkor lecsökkentetted volna a közösség szociális együttérzését, főleg a nők körében, ami aztán nem volt kellemes. Mert ha egyik elutasított, loosernek tekintett volna az összes többi, akiknél amúgy esetleg lett volna még kicsiny kis esélyed.

Szóval a szégyenlőséged és az idegeskedés egyfajta VÉDEKEZÉS, hogy a törzsben ne egy szemetesláda legyél. EZÉRT volt az, hogy LEFAGYTAM, amikor az ismerősöm összes barátnője rám figyelt azon az estén. Végül is, elszúrtam az esélyem, hogy bármelyik csajjal összejöjjek. Mindenki (az összes nő) látta volna, akárhogy is sikerül, és az csak még rosszabb lett volna!

De akárhogy is, ma NEM élünk gyűjtő és halászó közösségekben. És NEM kell félnünk az elutasítástól, hogy majd az összes többi ugyanazt műveli velünk. Sőt, a mai világban, ha egy nő felé közeledünk, TELJESEN ISMERETLENEK vagyunk számára. Jól le bírunk égni, de nincs SEMMILYEN KOCKÁZAT!

Szóval évmilliókon át a visszautasítástól kellett rettegnünk - és csak az utolsó pár évszázadban változott ez meg. Más szóval, ami régen hasznos stratégia volt, hogy genetikusan sikeres volt valaki (nem kellett beszarnia a nőktől, mert megvolt minden adottsága), most már egyáltalán nem válik be!

A mai modern világban, ahol mindenki ismeretlen mindenkinek, idegesnek, szégyenlősnek és nyugtalannak lenni KATSZTROFÁLIS, ha szexelni akarsz. A szégyenlősség egy computerprogram, ami évmilliók óta az agyunkban van, ami azért lett, hogy megvédjen - most csak jelentős hátrány. Az idők változnak, de az agyunk nem.

Ezért kellenek magas fokú technikák, hogy belülről kifelé pszichológiailag megreformáljuk magunkat! Kell ok, hogy továbbfejlődj és ne légy bebörtönözve az elmúlt egymillió év miatt kialakult ösztönös reflexek miatt, mint mindenki más.

Ne feledd: minden rajtad múlik!

Nicholas

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:


© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a nőt, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nők

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók