"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin
6 . szám 2006 okt. 14.


Visszautasítás mentes csábítási módszerek


Helló !

Sokan kérdezték már tőlem, hogyan lehet odamenni egy vadidegen csajhoz és leszólítani úgy, hogy ne utasítson vissza.


Sokáig gondolkoztam a rejtély felfedésén és kidolgoztam neked egy módszert, amivel úgy tudsz majd odamenni csajokhoz, hogy nem kapsz visszautasító választ és nem fog elküldeni melegebb éjtájakra.

Sőt, pár ismétlés után, kezdő rutinnal is el tudod majd érni azt, hogy a csajok érdeklődését minimális idő alatt felkeltsd.

Az Efott feszitválon, Zamárdiban kezdtem gyakorolni és tökéletesítneni a visszautasításmentes nyitásokat (leszólításokat). Az eMagazin végén elolvashatod, hány csajt döntöttem meg ezzel a módszerrel!


Nos , íme a CasanovaTitok nyitja (leírása) :

Ahhoz, hogy leszólíts (nevezzük ezután így: megnyiss) egy csajt, valamilyen módon oda kell menned hozzá és beszélgetés kezdeményezni vele.

A CasanovaTitkokban és különböző csábítási irodalmakban sokféle nyitás van leírva, de többségükkel az a gond, hogy benne van az ANR (Automatikus Negatív Reakció – amikor a csaj gondolkodás nélül leráz, elküld, visszautasít) lehetősége.

Ez nem is lenne baj, egy igazi PUA (csábmester) nem veszi zokon a visszautasítást, egyáltalán nem érdekli, mert betartja a csábítás alaptörvényeit (mennyiség, folyamatos fejlődés - rutin).

Az a baj, hogy legtöbben nem vagyunk tapasztalatak, teljesen kezdők vagyunk és rettegve félünk a visszautasítástól, sőt egy visszautasítás teljesen a kedvünket szegheti a további csajozós akcióktól.

De mi lenne, ha lenne egy olyan nyitás (leszólítás), amivel a visszautasítás kockázata nem forog fenn. A nők általában azért utasítanak kapásból vissza, mert bennük van a:

“ez ma már a tizenhetedik marha, aki totál gáz csajozós szöveggel jön ide, hagyjanak már békén”

refelex, ami teljesen érthető is.

Viszont ha eléred azt, hogy az első pillanatban ne felszedési kísérletnek nézzen ki a leszólítás, akkor nagy esélye van, hogy megfelelő rutint (szöveget, előadást) alkalmazva túl legyél az első kritikus ponton és szimpátitát gerjessz benne. Arról, hogy hogyan kell folytatni a nyitást, azt más alkalommal tárgyalom ki (vagy olvasd el a CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgramot). Maradjunk a visszautasításmentes nyitásnál.


Tehát, kivitelezés:

Összeállítasz egy 8-12 pontos kérdőívet bármilyen témában (lényeg, hogy érdekes legyen - de a következő eMagazin erről fog szólni, hogyan állíts össze olyat, amit könnyen átvihetsz csábításra).

Így bátran odamehetsz bármelyik csajhoz és megkérdezheted:

Hello, egy felmérést készítek pl. a háziállatokról, tudnál-e nekem segíteni egy kicsit:

Itt előszeded a kérdőívet, majd végigmentek a kérdéseken. Közben átvezetheted a témát, csalit és horgokat vethesz be, Transz szavakat és érintéseket használhatsz (mind le van írva a MesterProgramban), ergo elkezdheted a csábítást.

Ha végeztél a kérdőívezéssel, de nem jutottál egyről kettőre, akkor is meglesz a neve és emailcíme. De 25 csajból párnak biztos be fogsz jönni, ami tapasztalatom szerint két óra kérdőívezés!

Így egy rakás randit szerezhetsz magadnak, ráadásul bárhol és gyorsan!!!

Ezt a módszert akár ketten is csinálhatjátok, bárhol, bármikor. A teammunka sokszor jobb eredményeket hoz!

A csábítás menetét pedig megtanulhatod A-Z-ig a CasanovaTitkokból!

A következő eMagazinban pontosan leírom neked azt, hogy milyen fajta kérdőívet használj és azt hogyan vezesd át csábításba. Vannak olyan kérdőívek, amiket könnyen át lehet vezetni csábítási folyamatba. Illetve többféle variáció van, ami garantáltan hatékony:

A következő eMagazinban, ami pontosan egy hét múlva jön, olyan technikákat fogok bemutatni (képekkel illusztrálva nyári fesztiválokról), amikkel egy hihetetlen csajozási fegyvert adok a kezedbe.

A kérdőívezés/interjú visszautasítás nélküli csábítási technikákkal, a nyár folyamán 3 fesztiválom összesen:

8 csajt döntöttem meg, további kilennccel pedig eljutottam legalább egy csókig.

Tehát a következő eMagazinban:

  1. Visszautasítsámentes csábítási technikák pontos kivitelezése
  2. Beszámoló a nyári hódításaimról
  3. Képanyag

Remélem olyan fegyvert adok hamarosan a kezedbe, amivel sok nőt fogsz megdönteni!

Ha még ma kezedbe akarod venni a dolgokat, a CasanovaTitkok Nőcsábító Mesterprogramból mindent megtudhatsz!


Üdvözlettel:
Nicholas

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a nőt, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nők

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók