"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin
6 . szám 2006 okt. 14.


Visszautasításmentes csábítási módszerek


Ócska kártyatrükk - de helyesen kivitelezve, azonnal felkelted az érdeklődését


Hello !

Ahogy egy hete ígértem, 3 dolgot fogok veled megosztani:

  1. Visszautasításmentes csábítási technikák pontos kivitelezése
  2. Beszámoló a nyári hódításaimról
  3. Képanyag csajozásról

Az alábbiakban tárgyalt módszerekkel a nyár folyamán 3 fesztiválom összesen:

8 csajt döntöttem meg, további kilenccel pedig eljutottam legalább egy csókig.


Ezt a részt igazából a következő CasanovaTitkok eKönyvbe szántam, de úgy gondolom, hogy itt ideje, hogy a CasanovaTitok ne csak fizetős tartalommal bírjon, hanem önmaga az eMagazin is igazi értéket képviseljen úgy, hogy általa segítek neked minél több nőt megdöntened!

Először leírom, hogyan csináltuk, aztán részletes magyarázatot adok mindegyik nyitásra, nyitás utáni horogra és a vonzalomkeltés különböző trükkjeire.

Megj: engedélyezned kell a képek megjelenítését, különben nem fogod látni a képanyagot.

Egy kis ízelítő (egyenlőre csak a nyitásokról, a csemege majd később...):



Itt szokásos bevett poénokat alkalmazok



Ketten mentünk tömeghez - a tömeg nem annyira hatékony, külön tecnikákat kell több csajohoz álló csoporhoz alkalmazni



Jó érzés, amikor a tenyeredből esznek... Ennél már csak az a jobb, amikor az ágyadban nyögdécselnek...



Szeretem a változatosságot :)



Rutinleszólítás - kis gyakorlattal kiváló aránnyal



Minden akció így kezdődik ...



Sablonpoénok... Ha pár a tarsolyodban van, a kezdő oldott hangulat hamar megjön, utána már nincs nehéz dolgod



Mindig használok érintéseket, lesz még róla szó miért és hogyan kell csinálni ...



"Boobtouch"
- véletlenszerű mellérintés. Nagyon jó technika, Oxytocinreakciót idéz elő. Az oxytocyn részben a nemi izgalomért, részben a kötődés kialakulásáért felelős. Pont az, ami nekünk kell! :))) Jól kivitelezve a csaj nem vesz észre semmit, de a "tudat alatti" vonzalom és nemi ingerek megteszik a hatásukat...



Ha már figyelmesen és érdeklődve hallgatnak, nyitott az út szexuális metaforák felé (lásd: Szexuális Felizgatás)



Kártyatrükk és figyelemirányítás gesztusokkal - a gesztusok sokszor fontos elemei a csábításnak, erről a CasanovaTitkokban írok bővebben.



Esténként már oldottabb volt a hangulat, piás csajokat vadászva, nem volt nehéz ágytársat találni :)


Sajnos nem készültünk fel rendesen, egyik haverom távolról csinált pár fotót és filmezett, onnan grabbeltem pár képet. Ez lett volna a CasanovaVideók forgatásának előszele, de technikai idióták voltunk... Persze így is 3 nap alatt egy rakás remek videót forgattunk, és egy hete el is kezdtük a CasanovaVideókat csinálni. Az egy k***va jó anyag lesz, arra a fejemet teszem ...

Elárulom hogyan is történt a csajozás, milyen eszközöket, nyitásokat, horgokat, csalikat, pszichológiai trükköket vetettem be (ergo bemutatom hogyan kell alkalmazni a CasanovaTitkokat... egyszerűen és lazán)?

Tudnod kell, ha egyszer ráérzel a csajozás sikeres kivitelezésére, az lesz életed legnagyobb bulija, nomeg persze egy csomó nőt meg is d**hatsz. Már ha nem esel bele valamelyikbe :)

Térjünk vissza csajozásra (nem egyenlő a csábítással! - a csajozás azt jelenti, hogy elmész vhova csak azzal a céllal, hogy nőt szedj fel mindenáron, a csábítás pedig az a rész amikor "megfűzöd":) )

A következőkben bemutatott és tesztelt nyitások (leszólítások):

  1. Kérdőíves,
  2. interjú
  3. 3x10 29 (ez egy nagy baromság, mégis taroltam vele...)
  4. Spontán

Vagy egyedül, vagy haverral dolgoztam (ő filmezett messziről), de volt öt CasanovaTitkok társam, akik jelentkeztek a körlevelemre és együtt csajoztunk. Kivétel nélkül sikerrel jártunk, mindenki becsajozott!


1. Kérdőíves nyitások


Egyik nap próbálkoztunk a kérdőívesdivel, 30-40 idióta kérdőívet kitöltettem csajokkal (minél rövidebb a kérdőív, annál jobb.). A kérdőív puskázással kapcsolatos módszereket tartalmazott, és a nyitás (leszólítás) ez volt:

"Hello, szoktál puskázni?" vagy: "Sziasztok, szoktatok puskázni?"

A kérdőíves nyitásnál általában 10 csajból 6-7 megállt és sikerült velük elkezdeni beszélgetni. Ez azt jelentette, hogy bármikor, bárhol eszembe jutott, ezzel a nyitással 3 percen belül csajjal beszélgettem és nem kellett attól paráznom, hogy visszautasítanak!

Ezzel a módszerrel pár csajt helyszínen felszedtem + iszonyat sok telefonszámot és emailcímet gyűjtöttem be!

Múlt héten fent jártam Pesten és mivel volt egy szabad délutánom, felhívtam egy csajozós ismerősöm és szórakoztunk egyet. Ugyanezeket a kérdőíves módszereket utcán is megcsináltuk és bárhol, kiválóan működik.

Budapesten nappal 6 helyszínen - Moszkva tér, Blaha, Örs, Westend, Elte budaörsi úti kollégiuma előtt és csemegeképp a Mórizcz Zs. Gimnázium előtt is csajoztunk !!!

Kipróbáltuk a kérdőíves, interjús és 3x10 nyitást is és itt is mindegyikkel egy halom telszámot szereztünk + 4 instant randit is :-) (legközelebbire viszünk kamerát..)

De térjünk vissza a nyitásokara:

Ha kérdőíves nyitást (leszólítást) csinálsz, nem kell félned a visszautasítástól. Ha nem érdekli, akkor sem kaptál kosarat, pusztán sürgősebb dolga van, minthogy épp most veled csevegjen. Sebaj, ott a következő csaj...

Milyen fajta kérdőíveket tudsz használni?

1a. Semleges és poénos

1b. Rávezetős

1a. A semleges és poénos

Némi rutin után a leszólítások baromi könnyűek és szórakoztatóak


A semleges és poénos kérdőív valami mókás témát szed elő (a "Hello, szoktál-e puskázni?" is ilyen) és ha megvan az alany, kérdőívezés közben el lehet kezdeni a csábítást, vonzalomkeltést (arról később írok részletesen).


1b. Rávezetős:

Te: "Hello, egy felmérést csinálok: mi a leggázabb ismerkedési szöveg, amivel valaha is odajöttek hozzád?"

Csaj: blabla.

Te: " Ok, és szerinted hogyan kell egy férfinek közeledni a nőhöz, ha megtetszik neki, vagyis, hogyan kell leszólítani?

Csaj: blabla (elmondja, és egy rakás hasznos infót kiad)

Te: ....

Itt már a CasanovaTitkokban leírt beszéltetési technikákkal lehet továbblépni, amit nem részleteznék, mert hosszú... No és persze jönnek a későbbiekben tárgyalt csábítási trükkök.

Előre elkészített poénokkal, kártyatrükkökkel, tenyérjóslással bármikor meg fel lehetett turbózni a szitut. Pár trükk után általában a tenyeremből ettek...


Az egész lényege, hogy rávezeted arra, hogy csevegjen veled, közben pedig el lehet kezdeni a csábítást (folytatásban részletesen leírom, hogyan, milyen trükkökkel).


2. interjús nyitások

Odamész (odamentek) bármilyen csajhoz és rázendítesz:

"Hello, egy érdekes riportot készítünk, tudnál nekünk segíteni?" - közben a képébe tolod a mikrofont, (tök egyszerű mikrofon és egy mp3as felvevő is megteszi, ha más nincs - riportos, interjús nyitháshoz, alap kellék, hogy hiteles legyen!).

Általában érdekli az interjú az embereket, feltéve ha érdekes a téma. Nekem az interjú/riport megnyitások a kedvenceim. Amikor kamerával csináltuk, voltk csajok, akik azt hitték valami TVsek vagyunk és totál begerjedtek...


Ha van kamera és állvány, az mégjobb, de hamar ki kell kapcsolni (interjú vége), hogy ne feszélyezze a csajt. Utána oldott hangulatban lehet csajozni.

A riportos nyitások nagyon bejöttek, általában ott is a "Mi volt a leggázabb ismerkedési szöveg, amivel odajöttek hozzád?" vagy: "Milyen az ideális férfi számodra?" típusú indítókérdésekre hamar meg lehetett nyitni a csajokat. A rávezetési és csevegési technikákra, a csalikra, horgokra, aócska trükkökre a következő eMagazinban kitértek.

A következő eMagazinban szó lesz a 3x10 29 megnyitásról, a spontán nyitásokról és a nyitások utáni csábítás technikákról, trükkökről!

Ócska trükkök halmazával a kicsit piás csajokat nagyon könnyű az orruknál fogva vezetni...


Remélem olyan fegyvert adok hamarosan a kezedbe, amivel sok nőt fogsz megdönteni!

Ha még ma kezedbe akarod venni a dolgokat, a CasanovaTitkok Nőcsábító Mesterprogramból mindent megtudhatsz!

Kérlek, hogy értékeld ezt az eMagazint (minden jó ötlettel, véleménnyel, kritikával segítesz, hogy jobb és értékesebb infókkal látsalak el. Így segítek neked a továbbiakban, hogy minél könnyebben, minél több nőt tudj elcsábítani):


Neved
Email címed
Véleményed,
üzeneted,
javaslatod,
kérésed,
ötleted,

Üdvözlettel:
Nicholas

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a nőt, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nők

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsofokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók