"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NõCsábítás eMagazin
10 . szám 2007 Júl. 09.


Hogyan csajoztam be a vonaton, mindössze egy piszkos trükköt alkalmazva?


Elmesélek neked egy rövid, de tanulságos esetet – hogyan alakítottam át egy unalmas vonatutazást nőfelszedős életérzéssé.

Múlt héten Pestről Debrecenbe kellett vonatoznom és annak rendje módja az utolsó pillanatban rohantam a vonatra, tizenöt táskával a kezeimben és a jeggyel a számban... Na jó azért kicsit túlzok, de a lényeg az volt, hogy elszámoltam magam és tényleg az utolsó pillanatban érkeztem rohanva, leizzadva enyhénszólva csapzott állapotban.

Mivel nem IC volt, ezért lehetett válogatni a fülkék közül és a jó öreg reflexeim működtek is. A negyedik v. ötödik fülkében két fiatal csajszi csevegett és senki más nem volt. Tökéletes terep.

3 másodperc szabály, azonnal benyitottam: Sziasztok, van szabad hely?

Kicsit fintorodva néztek rám, de udvariasan persze azt felelték, hogy van. Látszott rajtuk, hogy nem kell nekik társaság. Ha még jóképű lettem volna, lehet felengedtek volna azonnal, de mivel sajnos nem vagyok egy Adonisz, ezért a külsőmmel általában nem tudok labdába rúgni szinte semmilyen helyzetben. Ebben a helyzetben felkészületlenül végképp nem, izzadtan és félzsíros hajjall...

Mivel tisztában voltam vele, hogy így megszólalni sem érdemes, ezért egy jó öreg cselhez folyamodtam, amit előszeretettel vetek be szinte minden helyzetben:

CSALI
(nevezhetjük horog technikának is)

A nők úgy buknak a jól kivitelezett csalikra, mint hal a gilisztafarokra.

De mi is volt a CSALI...

Mielőtt folytatnám, nézd meg a következő videót (engedélyezd a képek megjelenítését, vagy kattints a kép alatti linkre):

www.casanovavideok.com/video/kartyatrukk4.avi

Ez egy a bármikor bevethető trükkjeim közül, amit a csajokkal a vonatban is előszeretettel játszottam el. De hogy is kezdtem?

Megkértem őket, hogy osztályozzanak három valamit 1-10 ig... Majd előadtam, hogy egy Night Club tulajdonos barátom egy előadást szervez és megkért, hogy próbákon szórakoztassan a sztiptíztáncoslányokat és kissé zavarban vagyok.

Szándékosan fordultam ehhez a bevezetőtörténethez, a lényege, hogy erotikus témára terelte a beszédem, de annyira hihetetlen és váratlan volt, hogy a két csaj csak nézett bambán és gondoltak magukban ezt-azt...

És ez a lényeg: felkeltettem a figyelmüket, és mivel tudtam, hogyan fognak reagálni a következő percekben, bátran adtam elő a sablonsztorym.

Ezután előadtam egy nagyon egyszerű trükköt (húznak egy kártyát majd visszateszik – ezt visszateszem a kártyatokba, majd amikor előveszem megfordult a kártyájuk). Itt már leesett az álluk, pedig ez tényleg egy nagyon ócska, paraszt trükk volt.

- Hogy csináltad??...??? Húú...

Ok, úgy néz ki bevették a horgot.

Megj: Figyelemfelkeltés után mindig horoggal kezdek, majd felkorbácsolom a kíváncsiságuk, ezt átvezetem titokzatosság, humor és finom szivatásokkal a vonzalomfelkeltés fázisába


Ezután elkeztem szép sorba bevetni a jó előre betanult, már rutinná vált előadásom. Cigarettát tüntettem el, kitaláltam a kártyáikat amiket húztak, a fenekük alá varázsoltam a kihúzott kártyákat, átváltoztattam a kártyapakli színét (lásd mellékelt video), eltüntettem egy teljes kártyapaklit, papirost változtattam pénzzé, stb.

A teljes csajozós bűvészhercehurca a CasanovaTitkok 2007 -es melléklete és ingyen jár hozzá (júl elejére kész, a mostani akció már tartalmazza), kb 20 könnyen betanulható, baromi hatásos trükk, melyekkel bárhol, bármikor megkörnyékezhetsz bármilyen nőt, és nem fog neki leesni, hogy ez felszedési ceremónia :)

A sztory folytatása a következő emailban, ott leírom, hogy valójában hogyan alkalmaztam a trükkök közben az apró szivatásokon keresztül, a tudatalatti erotikus játékokat és hogyan tudtam vonzalmat gerjeszteni az egyik lányban úgy, hogy még a vonaton elcsattant a csók...

És mint tudjuk, a csók az a vízszintes kifejezése egy függőleges vágynak...

Folyt köv.

Nicholas Victor

Nyári Akció
PRO csomag extra kedvezménnyel és extrákkal:

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a nõt, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nõk

www.casanovatitkok.com - Nõcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nõcsábítás Videók