"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NoCsábítás eMagazin
13 . szám 2007 Aug. 10.



Üdv Mindenkinek, főleg a szigetelőknek :)

Szigetről jelentkezem, csajozási technikákat tesztelve. Tavaly főleg a kérdőíves technikákat teszteltem, az idén riporteresdit játszunk :) Egyéb fesztiválra a nyáron nem nagyon sikerült kijutni, ezért Szigeten fogok kipróbálni minden újdonságot két csajozótársammal együtt.

Első nap nem tudtam kimenni, úgyhogy ma (Sziget második napja) volt az első kint töltött nap, vagyis pontosabban 3 órát tudtam délután Szigeten lenni. Ezt az időt természesen csajozásra használtuk ki és egy csomó számzárást sikerült csinálni (számzárás - a csaj megadja a telefonszámát) és rengeteg nővell sikeresen kommunikáltunk. Este sajnos nem tudtam maradni Szigeten, így még csak a telefonszámokat gyűjtöm, hogy minél több randit lebeszélhessek a hétvégére (nyamm nyammm…). Általában ha egy csaj megadja a számát, akkor 2-3 számból egy össze is szokott jönni. De jó, akkor az eddigiek szerint már 2 vendégem is lesz a sátramban... :) Nem is olyan rossz 3 óra befektetéssel!

Holnap v. holnapután megpróbálok némi képanyagot is küldeni, és beszámolok a további fejleményekről.

Ja és hogy mi az újonnan kiatalált kreatív csajozási forma, a „ripoteres csajozás” lényege?

Nos, a k övetkező számban fogom részletezni, most rövidesen annyi, hogy riportereknek adjuk ki magunkat, így a leszólított csajokat kiváló konverzióval tudjuk potenciális csábításalanyokká változtatni.

Azt, hogy milyen eredményeket értünk el és hogyan alkalmazzuk csajozási rutinunk (én és két csajozótársam) illetve milyen technikákat alkalmazunk, a következő számban írom le. Remélem holnapután, még itt a Szigeten sikerül összehoznom, némi képanyaggal. Kipróbáljuk a szoftosabb és agresszívebb megközelítést is (max. 10 perc alatt megcsókolni a csajt).

Hozzáteszem, hogy mindhárman teljesen átlagos fickók vagyunk, nem nézünk ki extrán, mindössze csajozási rutinunkat használjuk.

Reméljünk beszámolóink és kísérletezéseink és tapasztalatunk sokat fognak neked is segíteni!

Üdv:
Nicholas Victor
www.casanovatitkok.com - hogy végre te is olyan sikeres legyél a nőknél, amiről mindig is álmodtál

 

 

 

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

www.casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók