"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok Nőcsábítás eMagazin 3. szám 2006 Február

Hello ,

Újra jelentkezem a CasanovaTitkok eMagazinban, ezúttal sok-sok újdonsággal:

  • A CasanovaTitkok 2. kiadása hamarosan kész (megkésve bár, de annál színvonalasabban) - mégtöbb infó, ábrákkal és képekkel illusztrálva + apróbb hibák kijavítva - aki már megvette a MesterProgramot, annak ingyenes a frissítés.

  • CasanovaVideók!



    - oly sokan kértétek és oly sokan lelkesedtek érte. A terv megszületett, hamarosan nekifogok és elkészítek egy DVD sorozatot, melynek segítségével a csajozás még könnyebben fog menni.
    (info: www.casanovavideok.com)
    Immár egy lelkes csapattal dolgozom, nemcsak csajozó barátaim, hanem "női bíráim" is vannak, akik sokszor megvető fintorral "kritizálják" újabb és egyre hatékonyabb csajozási hadjárataink!
  • Elkészült az új hírlevélrendszerünk, így rendszeresen és automatikusan, kéthetente fogod kapni a csajozási infókat + több meglepetést is tervezek. Rengeteg szívás után, egy programozó barátom elkészítette az egész CasanovaTitkok és CasanovaVideók (új!) új webes háttérrendszerét, így a kommunikáció automatikusan és zökkenőmentesen fog zajlani. Eddigi hírlevélrendszerünk nem volt jó, állandó szívások és problémák voltak vele. Aki netán több emailt kapott, vagy nem kapta meg - esetleg hiányosan kapta meg - az alapkurzust, attól elnézést kérek, az új szerver és hírlevélmotorral ilyen gondok remélem soha többé nem fordulnak elő!
  • Felhagytam minden eddigi tevékenységemmel, munkámmal - immáron teljes időben főállású "nőcsábász" és CasanovaTitkok fejlesztő leszek. Továbbfejlesztem viselkedéstani, kommunikációs pszichológia és NLP ismereteim, természetesen minden hasznos infót megosztok veled, részben a eMagazinon keresztül, részben a továbbfejlesztett Nőcsábítás Mesterprogram eBookjai által.
  • Hírlevél archívum - ezentúl minden kedves eMagazin olvasó betekintést nyer zárt hírlevél archívumunk közé, melyben az eddig megjelent összes hírlevelet (eMagazint) egy helyen tudod olvasni. Az arcivum és a VIP szekció a hét múlva megjelenő eMagazinnal kezdődik.

Sikeredért,
Nicholas Victor


Mai eMagazinunk tartalma:

A KARIZMA HÉT ELEME - 1.rész

Az ellenállhatatlan személyiség egyik alapeleme a karizma. Legyen akármilyen a személyiséged, a karizma univerzálisan előnyös, fejleszthető jellemvonás. Eleinte idősebb, társalgásban és társasági életben jártas olvasóimnak szántam, de most már tudom, hogy fiatalabb olvasóim még nagyobbat profitálhatnak, ha megkülönböztetett figyelemmel tanulmányozzák át ezt a fejezetet. Tanuld meg a karizma elemeit, majd módszeresen alkalmazd - ez a képesség, az élet bármilyen buktatóján hamarabb keresztülvisz. A karizma a csábítás hatékonyságát is megtöbbszörözi.


Egy kis előzetes történet

Te, és a haverod el akartok menni egy klubba, de olyan helyet akarsz, ahol a nők vonzók és rengetegen vannak. Lehet, hogy húsz, vagy még több szórakozóhely közül kell választani. A kritériumokat tekintve valójában csak négy vagy öt választásod van. Felejtsd el, hogy létezne egy ideális Orgia Klub, amit az a férfiúi szemilységed kíván, aki adrenalinnal és tesztoszteronnal van felfűtve. Hamarabb megtalálod Atlantiszt, az elveszett várost, minthogy egy olyan helyet találj, ahol a nők olyanok, amilyennek szeretnéd őket egy tökéletes egyéjszakás kalandra.

Hacsak nem vagy igazi játékos. a nagy Casanovák minden kultúrában rendelkeztek egy közös dologgal: a Karizmával (karizmatikussággal). De mi is pontosan a karizma? Sokan összekeverik az önteltséggel, de elárulom neked, hogy nem az. Nem is hencegés. A karizma egy kisugárzás, ami körülvesz és vonzza hozzád az embereket. A nagy vezérek a történelem során ezt tudták (pl. Hitler egy félbajszos köcsög kis mitugrálsz volt, mégis akkora karizmával rendelkezett hogy egy országot majdnem világhatalommá tett). A legnagyobb szélhámosok a karizmát arra használták, hogy manipulálják áldozataikat, akik néha még a vagyonukról és értékeikről is lemondtak - azaz rendesen át lettek verve. A híres színészek sokszor nagy gondossággal előkészített szerepeket adnak elő, melyek úgy kerülnek bemutatásra, hogy a karakter akit alakítanak, hatalmas befolyással, ügyességgel és karizmával rendelkező valaki. Ez a kép utána rajtuk marad, míg a valós életben lehet, hogy semmi közük sem lett volna hozzá (természetesen a szereposztás rajtuk marad). Pl. Sylvester Stallone vagy Brad Pittnek mindig van karizmája a képernyőn, de fogadni mernék, hogy a valós életben nem annyira karizmatikusak mint megjátszott karaktereik. Persze a filmvásznon megjelenített karakterek árnyéka és a hírnév, automatikusan karizma elemekkel ruházza fel őket. Pl. Tom Cruise-t a Top Gunban - miután kijött a film, még évekig a nők bálványa volt és sok fiú olyan akart lenni, mint ő.

Ezen színészek amerikai bálványok, a képernyőre írt egyéniségük évekig fejlődött, számos író és rendező által, akiket ezért fizettek, hogy ezen "karizmatikus" karaktereket megformálják. Akár a modelltanárok, akik a kifutón szereplő modelleket arra tanítják, hogyan kell belépni a szobába és figyelmet kelteni mindenki előtt, pusztán a megjelenésükkel, jelenlétükkel.

Hogy a karizma szó még érthetőbb legyen, tudnunk kell, hogy mikor beszéljünk, és mit mondjunk. Tudnunk kell, mikor hallgassunk, és hogyan kell személyiségünket hatékonyan megformálni társalgás közben. Ehhez fegyelemre van szükségünk, amit gyakorlással szerezhetünk meg. A színészektől is elvárható, hogy hosszasan elmeséljék ugyanazt újra és újra, hogy a kamera előtt jól szerepeljenek. Az írók is sokszor újraírják, vagy átírják darabjaikat, mielőtt a szöveget véglegesen jóváhagyják a filmforgatásra.

Például: figyeljük meg, hogy a hollywoodi filmrendezők nagyrésze milyen kifinomult fondorlatosságokat használ karaktereinek a filmvásznon megjelenő karizmájához. A történet és a főhős folyamatosan fenntartja a nézők kíváncsiságát - "adrenalinszintjét" -, ugyanis a közönséget le kell kötni és a figyelmüket nem szabad elengedni. A figyelemkeltéshez cselszövésekre, titokzatosságra és akcióra van szükség, ami úgyszintén azonosul személyiségükkel. Sok elem elbújik a képernyős megjelenés mögött, ezek a karizma elemei.

De a valóságban picit másként történnek a dolgok. A valós élet színpada, és a valós nők színjátékához meg kell érteni azt, hogy a karizma egy összetett dolog és minden egyes elemét el kell sajátítani ahhoz, hogy ténylegesen fejlődjön személyiséged kisugárzása.

Az első elem: JELENLÉT (MEGJELENÉS)

A karizma első eleme a megjelenés. A megjelenést, a tiszteletet parancsoló figyelem felkeltésének minőségére értem.

A megjelenés további definíciója az, ahogyan tekintünk magunkra. Képzelj el egy képet egy Ferrariról ahogy egy csomó hétköznapi autó között áll. A Ferrari egyedülálló - álomszép olasz sportautó, egyedi és szívdöglesztő. Összehasonlítva vele, a többi autó unalmasnak és hétköznapinak tűnik. Nem mozog, nem beszél - de felfigyelsz rá a különlegessége, a részletei és a kirívó jellemzői miatt. Ezt hívják jelenlétnek.

A megjelenés (jelenlét) nagyon fontos. Ez az első lépése annak, hogy jó benyomást keltsünk. Mint ahogy a karizmát számos elem határozza meg, ugyanúgy számos elem határozza meg a megjelenést is.

Mihez van szükséged a jó megjelenéshez? Nézzünk csak pár tippet:

Rengeteg helyzet adódhat, amikor sok múlik a külsőn: Tehát figyelj oda a részletekre!

Öltözz szépen és ízlésesen. A ruhaviselet az egyik elem, ami tiszteletet ad. Törődj a külsőddel. Ha szép és elegáns a kinézeted, azt jelenti, hogy törődsz a külsőddel - és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy utánozd a legújabb trendit. Legyél kreatív, olyan darabokat keress, ami a ruhatáradat eredetibbé teszi egy átlagos férfiétől. Viszont tudnod kell, ha a kiszemelt nő divatcica, nagyobb esélyeid lesznek, ha hasonló divatot követsz - igaz ez egy nagyon pici láncszem, de nem árt tudatában lenni.

A társadalmi státuszban feljebb levő, és kifejezetten dekoratív nők előnyben részesítik a tiszta, rövidre vágott frizurát (és ez a legáltalánosabban elfogadott univerzális frizura).
A borotvált arc két dolgot árul el rólad, hogy jól ápolt vagy és, hogy szereted a fiatalos kinézetet. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy borotváltnak kell lenned - személyiség és arctípustól függően vannak férfiak, akiknek a borosta jól áll, de a nőknél univerzálisan a borotvált férfiak jönnek be. A borotvált, rendezett arc a jó első benyomást segíti elő.

Ha követed azokat a tényeket, melyek nagy általánosságban minden nőnek bejönnek nagyobb eséllyel helyezed magad olyan pozícióba, hogy figyelmüket felhívod a külsőddel.

Íme néhány tipp, amivel fokozhatod a megjelenésed:

  • Túl fehér a bőröd? Ezen változtatnod kell. Egy napsütötte strand megold mindent, vagy ha erre nincs lehetőséged, járj szoláriumba.
  • Törődj a mozgásoddal. Gyakorold a sétát, a helyfoglalást és nem utolsó sorban a felállást. A megfelelő testtartásod, magabiztosságod tükrözze azt, hogy jól érzed magad a környezetedben (testbeszédről tanulmányozz át egy-két könyvet, tippem: Allan Pease: Testbeszéd). Még ha nem is tudsz lazítani, figyelj a magabiztos testtartásra, ettől nem tűnsz feszültnek.
  • Mosolyogj őszintén és barátságosan, de ne egyfolytában (tudnod kell, mikor van rá szükség és mikor nincs). Az őszinte mosoly hatalmas fegyver. Megtörheted vele a jeget, az emberek a bizalmadba férkőznek, mert a megbízhatóság látszatát kelted és sugárzik rólad, hogy jó az önbecsülésed (lásd hatodik elem: Diplomácia).
  • Mindig legyen megfelelő kiállásod. Olyan helyzetekben is, ahol erős fókusz szükséges a tapintatosságra és diplomáciára. Értem ezalatt azt is, hogy tudd, mikor kell beszélni, mit mondj ha beszélsz, és hogyan vidd végbe mindezt.
  • Viszonyulj megfelelően a körülötted levőkhöz. S oha ne légy lenyűgözve hírességektől, legyél te a híresség. Célod, hogy kibocsásd azt a benyomást, miszerint te tekintélyes, társasági körökben nagyra becsült személy vagy. Ha a körülötted levők ezt ÉSZREVESZIK, és a tudatalattijukban berögződik - hogy a tekintély embere TE vagy - nyert ügyed van (lásd második elem: Királyi magatartás).

Rengeteg emberből hiányzik a megjelenés, de ha te rendelkezel vele és ki tudod mutatni, akkor könnyen előtérbe léphetsz. A megjelenés és kiálláshoz, megfelelő önbecsülés is kell, ameddig nincs elég önbecsülésed - játszd meg (ha eleget gyakorlod, előbb-utóbb olyanná válsz, amit alakítasz). Jegyezd meg - a színlelés trükkje, hogy őszinteséggel színlelj (a későbbiekben még említést teszünk róla).

A felsorolt módszerek határozott, tekintélyes képet adnak rólad, mindegyik egy kis rész, de kombinálva kimagasló eredményekhez juthatsz - azaz a megjelenésed, a puszta jelenléteddel való figyelemfelkeltést tudod javítani.

Bevezetés az Univerzális Megjelenésbe: A megfelelő környezetnek öltözködni

Amikor az első benyomásra sor kerül, léteznek bizonyos megjelenési formák, amire a környezetben levő nők leginkább reagálnak. Ezt "környezeti megjelenésnek" fogom hívni ezután. Öltözhetsz úgy is, ahogy eddig öltöztél, vagy úgy, hogy a környezetedben levő nők figyelmét leginkább megragadd.

Manapság a trendit követő Calvin Klein / Ralph Lauren általában tömegeknek tetsző öltözeteket gyárt és ez tetszik is a nők többségének. Ha a kiszemelted nem tartozik ehhez a csoporthoz, akkor hagyd figyelmen kívül a következő néhány paragrafust. A legfontosabb dolog, hogy olyan formában prezentáld magad a kiszemelt nőnek, hogy leginkább lenyűgözze, vagy - ha nem is nyűgözi le - az öltözeted miatt ne kerülj hátrányba. Itt nem lehet általánosítani, mert lehetsz kedves olvasóm 18 éves, egyéjszakás kalandokat kereső valaki, de ugyanúgy lehetsz 38 éves elvált, feleséget vagy társat kereső úriember is. Öltözködésed, megjelenésed lehet univerzálisan előnyös, de lehet kifejezetten helyzetre, környezetre felkészült. Ha egy bizonyos helyzet adódik, ahol nem tudsz univerzális eleganciát, vagy neked passzoló stílust felmutatni, akkor az adott helyzetre kell öltözködni (Pl. egy rockkoncerten más közegben vagy, mint egy Operában, vagy táncesten, üzleti tárgyaláson pedig nem veszel fel Hawaii mintás inget, mintha egy nyaraláson lennél).

Analizáld azokat a sajátosságokat, amik a kiszemelt nőt leginkább lenyűgözik. Utána adaptáld ezen jellemvonásokat önmagadra, hogy különössé tedd magad a nőknek. A legnagyobb csábmesterek mindig ráéreznek arra, hogy milyen férfiúi jellemvonásokat keres az adott hölgy (vannak általános női értékrendek, melyek bőven le vannak írva a könyv folyamán) és olyan képet festettek magukról, ami imponált az adott nőnek (lásd még: racionális hazugságok - készülő CT 3.rész).

Specifikus környezeti megjelenés - Nagyon szereted a rock zenét, de a kiszemelt csaj klasszikus zenét kedvel. Közelebb kerülsz hozzá, ha eleinte távolban tartod rockzenei rajongásod és egy kicsit utánajársz a klasszikus zene remekeinek. Ha komolyzene rajongó és ezt biztosan tudod, kiváló pontokat szerezhetsz nála, ha elviszed pl. a Zeneakadémiára, mondjuk egy drámai Verdi Reqviemre.

Azt hiszem picit elkalandoztunk az eredeti témakörtől, úgyhogy térjünk vissza a megjelenés elemzésének folytatására:

Univerzális Megjelenés - Második rész: Megérteni, hogy az első benyomásnál a megjelenés a siker kulcsa

Többnyire az, hogy milyen tiszteletet vívsz ki magadnak, attól az adott helyzettől függ, amikor megtörténik az első kontaktus azokkal az emberekkel, akiktől a tiszteletet reméled. Azt is vedd figyelembe, ha nem egy bizonyos ismerős által ismernek meg, vagyis ha teljesen idegen vagy számukra, akkor a tudatalatt már berögződtek előítéletek rólad (ha bármilyen információjuk volt előzőleg rólad), MIELŐTT MÉG MEGISMERNÉNEK.

Természetes emberi hajlam, hogy sablonokat keresünk maguk körül. Ez pszichológia - pontosabban tudatalatti pszichológia. A kialakult tapasztalataink alapján ítéljük tovább azokat a helyzeteket, amibe belekerülünk.

Itt egy hasonlóság: Ha úgy nézel ki, mint egy szélhámos, akkor szélhámosnak is fognak tartani. Ha homokosnak nézel ki, akkor az előítélet rólad valószínű az lesz, hogy homokos vagy. De ha egy karizmatikus személynek tűnsz, aki tiszteletre méltó és bámulatos, akkor annak is fognak nézni.

Amikor a karizma kisugárzásaival foglalkozol és ezen hajlamodat kezded fejleszteni, mindez később a te fölényedet fogja szolgálni (a karizmát a legtöbb ember nem tudja kontrolálni, fejleszteni, mert nincsenek tudatában a karizma elemeivel).

Ha már egyszer valószínűsíthető, hogy pozitívan ítéletek meg, sokkal könnyebben érvényesülhetsz a későbbiekben. Figyeld meg, a "valószínűsíthető" szót használtuk a fentiekben, hogy kifejezzük más személyek sejtéseit. Ez az, amit a férfiak és a nők előre látnak, és mivel ezt várják, könnyen megadhatjuk nekik.

A karizmát rengeteg elem alkotja, a megjelenés csak egy a sok közül. Sok ember nem érti meg a karizmatikus egyéniségeket, és azt feltételezik, hogy ez az ember természetétől ered. Az igazság viszont az, hogy nagyon kevés embernek adatott meg a "természetes" karizma. Nekünk, többieknek ez egy elsajátított művészet - valami, amit mi állandóan gyakorolunk a mindennapi találkozásainknál, és hosszú ideig fejlesztjük. A karizma rengeteg ajtót nyit meg, és rengeteg helyre visz el téged, távol minden határtól. Ez nagyon befolyásoló eszköz, ha el akarsz érni valamit.

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

Leiratkozás:


© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felso~fokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd

www.onlinecsabitas.hu - Csábítás számítógép mellől, chat és társkereső titkok