"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin 4. szám 2006 Február

Hello,

Két hete jelentkeztem a karizma hét elemének bevezetőjével és első részével, a mai eMagazinban a második, harmadik és negyedik elemet írom le neked. Ha beépíted a karizmaelemeket mindennapjaidba és MOST elkezdesz gyakorloni, a hatás nem marad el!

A hét elem a MesterProgram/CasanovaTitkok 1 részéből való, melynek második kiadása két héten belül várható. Rendelésed esetén, a frissítés ingyenes!

További infóhoz kattints ide >>

A KARIZMA HÉT ELEME

Második elem: "KIRÁLYI" MAGATARTÁS

A legkörültekintőbb elem, érvényes a fizikai testtartásra és az általános magaviseletre is: "Ha megvan a megfelelő tartásod és modorod, te vagy a bajnok."

A megbecsült befolyás:

Ahogy viselkedsz, sokszor a veled való viszonyulást is meghatározza. Ha tisztában vagy a társadalmi, vagy az adott helyzetben érvényesülő normákkal és a körülmények helyes felmérésével tekintélyt parancsolóan viselkedsz (vagyis tiszteletet vívsz ki), az adott társaság elismeréssel fog viseltetni irántad. Összefoglalva: viselkedj úgy, mint egy fontos személy és úgy is fognak kezelni.

Harmadik elem: MODOR

Modor: a színészkedés és a viselkedés művészete

Ha a megjelenésed, magatartásod és modorod azt sugallja egy nő felé, hogy fontos, megfontolt személy vagy, felkelted a figyelmét. A nőnek ez a megnyerő magatartás tudatalatt utal arra, hogy milyen lehetsz egy kapcsolatban.

Tégy értékes gondolatokat a szavaidba és alapozz arra, hogy a másik fél pozitívan reagáljon rá.

Mielőtt elbeszélgetnél valakivel, tedd fel magadban a következő kérdéseket (beszélgetés közben is elemezz, egész addig, míg rutinná nem válik):

  • Hogyan fogja ez a személy értelmezni a szavaimat?
  • Milyen hatással leszek rá?
  • Milyen eredményt érek el ezzel?
  • Hasonlítani fognak a szavaim arra, amit mondani akarok?
  • Hogyan fognak hangzani a szavaim? Őrülten? Magabiztosan? Öntelten? Őszintén, netán komolytalanul?
  • Vajon jó beszélgetőtárs leszek-e, olyan, aki többet hallgat (figyelmesen) mint beszél?
  • Vagy netán túl sokat fogok beszélni, és ezzel nem tűnök majd jó társalgónak?

A karizmatikus személyek a jó társalgásra törekszenek , és ahhoz hogy kiáraszd a karizmádat - amit megalapoztál a megjelenéseddel és a viselkedéseddel - ahhoz jól kell tudnod társalognod . Ha elrontod a beszélgetést, a megjelenésed és a viselkedésed nem ért semmit. Ekkor a kiszemelt nőnek, gyökeresen megváltozhat a véleménye rólad. Másrészt, ha kiváló társalgó vagy (vagy annak tűnsz - lásd még CasanovaTitkok 1 rész kommunikációs technikák fejezet), a karizmád még magasabb szintre fog emelkedni.

Negyedik elem: STÍLUS

Stílusosság: a megjelenés tökéletesítése és finomítása

Mostanára megtanulhattad, hogy sok elem azonos definíciókat hordoz, és sok a hasonlóság köztük (összekapcsolódnak). Az első három elem (megjelenés, magatartás, modor) lényegében egy dolgot fejeznek ki: azt, ahogy megjelenéseddel és tetteiddel kifejezed magad, vagyis a személyes magatartásra vonatkoznak. Az emberek a magatartásod alapján ítélnek meg, különösen, miután elkezded kimutatni egyéniséged kvalitásának jellegzetességeit. Az előző részben említettem, hogy ez egy tudatalatti szokás - összehasonlítani az új tapasztalatokat a régiekkel (pl. a megismerni valaki újat ellentétben azzal, akit már ismersz).

Kedvesen, stílusosan kell cselekedned. Át kell gondolnod ezen tényezőket, mielőtt a megjelenésre, a viselkedésre, vagy a magatartásra összpontosítanál. Nem tudod őket szétválasztani egymástól, mivel egymásba vannak olvadva, és együtt alkotnak harmóniát.


Stílusosság: Szakmai titkok:

Soha ne keltsd azt a látszatot, hogy rohanásban vagy - ez csak azt árulja el rólad, hogy nincs önkontrollod. A fontosság sokszor rohanással jár, de nem fejvesztett rohanással. Az igazán fontos emberek, mindig rohannak, de mindig időben vannak ott mindenhol. Vagyis precízen megtervezett minden lépésük és ha sietnek is, elegáns magabiztossággal teszik, fontos ember érzetét keltve.

Mindig légy türelmes, mintha tudnád, hogy a végén minden jól fog elsülni.

A cselekedeteid legyenek mindig természetesek és könnyedek - amikor színészkedsz, soha ne erőltesd magad, mintha ennél sokkal többre lennél képes. Palástold a fókuszod ezekre a karizmatikus elemeire (ami eleinte nehéz lehet, de itt is érvényes a mondás: gyakorlat teszi a mestert). A kulcs, hogy kívülről magabiztosnak látszódj, belül pedig nyugodt légy. Soha ne látsszon rajtad, hogy izzadsz.

Legyél titokzatos, a nők szeretik azokat a férfiakat, akikben kihívást találnak. A rejtélyek és titkok folyamatos feltárása érdeklődésüket fenntartja (lásd még: CasanovaTitkok 1 titkok feltárása ). A következő rész is ezt fogja részletesen tárgyalni.

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

Leiratkozás az eMagazinról:

© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nőcsábítás Videók

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd

www.onlinecsabitas.hu - Csábítás számítógép mellől, chat és társkereső titkok